2018 lugemise kokkuvõte

16:28


Täna on jaanuari viimane päev ning eelmise postitusega said mul lõpuks kõik eelmisel aastal loetud raamatud tutvustatud. Seega on aeg aasta kokkuvõtta.

Blogi paremas ribas on näha ka eelnevate aastate kokkuvõtted ning läbiva joonena jääb silma, et loetud raamatute arv aina väheneb. 2018 oli lihtsalt niivõrd igasuguste tegevuste rohke, et lugemiseks jäi õige vähe aega. Häid lugemiselamusi oli sellest hoolimata palju. Leidsin ka mitu mitte ilukirjanduslikku raamatut, mis mulle väga-väga meeldisid. 

TOP 5
Kui kahel eelneval aastal sai lugemise väljakutse täidetud, siis sel aastal ei jõudnud ma lähedalegi. Eks näeb, mis selle aasta väljakutsega saab. Hetkel pole ma veel jõudnud end teemadegagi kurssi viia.

Aasta suurimaks saavutuseks pean seda, et sain võimaluse lugeda mitut raamatut enne nende ilmumist. See on kirjeldamatult lahe tunne, kui sulle kirjutab kirjanik ning soovib, et just sina tema kirjutatud raamatut loeksid ja arvamust avaldaksid. Tegelikult lugesin nii lisaks ühe fantaasiaromaani, mis alles nüüd kohe-kohe ilmumas on, ja kuskil mu statistikas ei kajastu. Seega on eelmine pilt vale ja loetud teoste arv 57 asemel 58. Lisaks täitsin edukalt eelmise aasta lubaduse: lugesin mitme eesti kirjaniku raamatuid ning piirdusin oma suureks üllatuseks ainult emakeelse kirjandusega.

Uue aasta lubadus on paika saada kindel nädalapäev, millal blogis postitada. Võite kommentaariga märku anda kui teil selle osas mingeid eelistusi on.

Kõigi 2018. aastal loetud raamatute kaanepildid, alates viimasena lõpetatud teosest:




You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND