2019. lugemise kokkuvõte

20:42


Nii palju võin kohe öelda, et blogimises olen möödunud aastal tunduvalt tublim olnud. Kui 2018. aasta kokkuvõte sai üles alles jaanuari viimasel päeval, siis seekord võtan oma lugemiselamused kokku vaid paar päeva peale aastavahetust. Üks eelmise aasta märksõnu on "audioraamatud", sest tänu nendele jõudsin lugeda rohkem raamatuid, kui aasta varem. Raamatuid kuulasin pigem aasta esimesel poolel, kui mul oli magistritöö kirjutamise kõrvalt vähem aega lugemiseks.

Häid lugemiselamusi oli sel aastal erakordselt palju, kuid nagu ikka sõelusin neist välja viis, mis eriti eredalt meelde jäid:

TOP 5

Kuna audioraamatud olid sel aastal tähtsal kohal, siis toon neist ka parimad välja: Taylor Jenkins Reid "The Seven Husbands of Evelyn Hugo" meeldis mulle sisult kõige rohkem; Courtney Summers "Sadie" sobis eriti hästi just kuulamiseks taskuhäälingu formaadi tõttu; Neal ja Jarrod Shusterman "Dry" jäi meelde, kuna selle oli sisse lugenud mitu inimest.   Veel tooksin eraldi välja parima mitte ilukirjandusliku teose, milleks oli üdini šokeeriv John Carreyrou "Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup"

Kui nüüd aasta negatiivse poole peale minna, siis Lugemise väljakutse (facebook) jäi mul täitsa soiku ning seda teemalehte on päris nukker vaadata. Ma ei ole veel otsustanud, kas sel aastal kaasa löön. Eks näis. Võib-olla osalen mõnes vähemate teemadega välakutses, näiteks ulmekirjanduse omas või sean endale mõne muu eesmärgi. Mulle juba üks väljakutse tegelikult esitati - lugeda läbi "Tuulest viidud". Kui kellelgi veel mulle mõni väljakutse on, siis andke aga märku!

Aasta suurim saavutus on kindlasti see sama, millega postitust alustasin ehk siis järjepidavam blogimine. Olen uhke, et seadsin endale teisipäev-reede graafiku ning suutsin seda (hyperebaaktiivselt) ka täita. See oli ka minu eelmise aasta lubadus ehk siis suutsin selle edukalt täita! Teine saavutus on see, et olen leidnud (põhiliselt instagrami kaudu) palju uusi raamatusõpru, kellega muljetada. Aitäh sulle, armas lugeja! Tahaksin tänada ka kõiki kirjastusi, kirjastajaid ja kirjanikke, kes mulle lahkelt enda raamatuid lugemiseks on pakkunud! AITÄH!

Uue aasta lubadus on proovida samas vaimus jätkata ehk lugeda rohkem ja blogida rohkem. Lisaks otsustasin instagramis käima lükata omaenda lugemise väljakutse #kikael2020. Kogu info osalemise kohta leiate vastavast story highlight-ist. Esimene teema, millel raamat tuleb lugeda on lihtne - leia minu blogist üks raamat, mida tahaksid lugeda!


Kõigi 2019. aastal loetud raamatute kaanepildid, alates viimasena lõpetatud teosest:





You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND