CDLXXXVIII

14:00

ehk ice bucket challenge

Ilmselt olete kõik tuttavad viimasel ajal Facebookis ja mujal meedias ringleva uue trendiga endale ämbritäis jäävett kaela valada või kallata lasta. Eile nägin Hiiu staadionil laivis ka selle asja ära, nimelt tegi katsumuse ära meie klubi president ning juba täna on kord meie armsa treeneri käes.





Minu meelest on veider, kuidas selline challenge kogu maailma enda küüsi on haaranud ja inimesed reaalselt lähevadki asjaga kaasa. Nii kuulsused kui ka nende fännid ja aina tagitakse uusi inimesi. Tuleb ainult midagi totrat välja mõelda, millega heategevust veidi suurendada ja juba rahvamass järgneb ja asi levib kulutulena. Paraku kõik jääsaju alla jäänud oma raha kuhugi andma ei hakka ning vähesed teavad, et asi peaks tegelikult koguma raha haiguse ALS uuringuteks. Tegu on pidevalt süveneva närve hävitava haigusega, millele pole veel ravi ning seetõttu otsustasid kaks aastat tagasi ALS-iga diagnoositud Pete Fratesi sõbrad midagi ette võtta.

See jutt kõlas nüüd veidi negatiivselt, aga tegelikult on minu meelest tegu vahva üritusega. Veidi aega tagasi ringelnud kätekõverdustest on see küll 100x etem, aga eks tegu on nii nagu iga massitrendiga, et osadele meeldib ja teised vihkavad.


Mida teie arvate sellest trendist? Oleksite nõus endale vett krae vahele valada lasta?

Paar videot veel lõpetuseks. Mu lemmiknäitleja sai igatahes asjaga ilusti hakkama.



You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND