CDLXXXVII

23:02

ehk kuidas sünnipäeva pidada


köögitoimkond 

ja mitte nii väga köögitoimkond

Teeviit

punaste autode parkla

üks mu kingitustest peideti metsa ära, anti ainult koordinaat ja vihje, et vaata arbuusi alla

algas fotojaht

"Sünnipäev"

"Kaitsevägi metsas - peate end maskeerima"

"Kaitsevägi metsas - peate end maskeerima"

"Kaitsevägi metsas - peate end maskeerima"

"Kaitsevägi metsas - peate end maskeerima"

 "Muinasjutt"

 "Ehitame maja"

 "Eesti suvi"

"Eesti suvi"

 "Moeshow"

 "Raske õhtu"

 "Raske õhtu"

"Raske õhtu"

"Raske õhtu"

"Raske õhtu"
 "Kalamehed"

 "Kalamehed"

 "Romantika"

 "Mõrv"

 Edasi jätkusid mängud Mölkyga



 algas "The Hunger Games"

 ja veel paar mängukest


Pilte sai jälle kohutavalt palju, nagu mu postitustele kohane, aga eks ma ürita lühidalt kirjutada, mis ka tavaliselt välja ei tule.
21. õhtul peale trenni startisime mimmi, taadi, Stina ja Carliga Eru poole. Seal liitusid kohe ka Madli, Rainer ja Karoliine. Esimene õhtu tegime endale pelmeene, mängisime ühe tiiru Saboteuri ja siis läksime tuttu. Hommikul alustasime kohe ettevalmistustega. Lõikasime valmis kolm suurt dipialust: ühele kurk, teisele lillkapsas, kolmandale porgand ja tomatid. Kahjuks ma ei oska endiselt inimeste ja toidukogustega arvestada ehk kastmest jäi vajaka. Samas 8 pakki lambasoolevorste oli kahekümnele vist okei. Veel tegime valmis salatid, lõikusime arbuusi, segasime kokku morsi ja seejärel käisime poes paari lisavidina järel. Kell 15:57 saabusid esimesed julged. Enne järgmiste jõudmist tuli tubli sahmakas vihma, aga ülejäänud õhtu oli see-eest ilus.
Enne kuut oli juba söök valmis ja söödud ja sai mängudega alustada. Jagasin külalised 3liikmelistesse tiimidesse. Selleks rebisin ajakirja lehe kolmeks tükiks ning pidid leidma oma paarilised. Esimeseks võistluseks oli 10 teemaga fotojaht. Nendeks olid siis: Sünnipäev,Taaslavasta mõni muinasjutt, Raske õhtu, Midagi romantilist, Mõrv, Kalamehed, Eesti suvi, Moeshow, Ehitame maja, Kaitsevägi metsas - peate end maskeerima. Kõik said ilusti hakkama ja võitjat oli maruraske valida. Lõpuks otsustasin selle järgi, kelle piltidelt kõige parem aru saada oli, mida mõeldud on.
Edasi veetsime aega Mölkyga, tegime veel ringmänge, kuni saabusid ka Henrik ning Karoli. Kui kõik külalised koos olid, siis saime alustada tapmismänguga ehk "The Hunger Games". Põhimõtteliselt hakkasid kõik peolised mõrvariteks ja õhtu lõpuks jäid ellu vaid Markus, Kristi ja Rainer. Siiski said kõik surnud kaasa lüüa viktoriinis ja öises Twisteris. 
Hommikul pakkusime pannkooke ja lõunani käis veel hoogne tegevus, sest kõik tahtsid oma kätt veel Mölkys harjutada.
Oli tore üritus, aitäh, järgmine aasta jälle :)

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND