CDLXXXIX

23:26

ehk esimesed muljed ülikoolist

kolmekesi ostukärus, ma keskel, kui te aru ei saanud


Esmaspäeval oli meil Eksinud rebaste ekspeditsioon ehk orienteerumine. Hoolimata lakkamatult sadavast vihmast oli tore üritus. Pidime läbima erinevaid punkte, kus põgusalt tutvustati erinevaid tudengiorganisatsioone. Igas punktis oli ka ülesanne, millest enamik meie grupil küll just kõige paremini ei läinud. See-eest rokkisime täiega laulmisel, olime teine tiim, kes maksimumpunktid sai. Esitasime kolmehäälselt "The Lion Sleeps Tonight", panime Kristiga 4 poissi ja 4 tüdrukut backi laulma ja siis ise lõõritasime sõnu. Kumbki meist ei oska absoluutselt laulda ja seetõttu tuli kommentaariks, et see külas täiesti kohutavalt, aga anname maksimumpunktid teile. Ma ei tea, kust ma sellise enesekindluse ja julguse võtsin hetkeks, et nagu kõva häälega laulda, inimeste ees, punktide peale. Muud punktid nii meeldejäävad polnud, palju oli erinevaid viktoriine ja pildistamist. Sellegipoolest leidsin kahjuks ainult kaks, kus ma peal olen.
Õhtul oli pidu ka, aga sellest pole midagi erilist rääkida.
Teisipäev-kolmapäev on olnud sissejuhatavaid loenguid, kus pool teksti on selline loogiline jutt, mille ka ülikooli kodulehelt ilmselt leiaks. Kasulikke kilde on ka vahepeale, täitsa haigutama ei aja, aga jagada pole siin vast midagi. Saime teada, kuidas raamatukogu kasutada, kuidas ÕISi kasutada, mida tulevikust oodata. Täna kordasime natuke matat ka.
Hetkel parim asi ülikooli juures on ilmselt söök. Teisipäeval võtsin brokoli-juustupüreesuppi ja oi kui hea see oli. Ei maksnud ka praktiliselt midagi. Valik on nii suur, et väga otsustada ei oska. Isegi erinevaid magustoite saab osta, täna proovisin näiteks vaarikakisselli vahukoorega.
Homme-ülehomme ilmselt koolist rohkem miskit kirjutada ei tule. Järgmine nädal hakkab ametlikult õppetöö ja tähtsad loengud, küll ma siis jälle jagan oma kogemusi :)

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND