LXXXIV

23:41

ehk Chanel No. 5


Noh, ma loen reedet ka nädalavahetuseks juba, sest ikkagi koju sai jäädud, WIN! 9 inimest oli kolis olnud. JA Onehander tegi neile proovieksami ära. 18 inimest järelvastamisse? WAT, haha.
Igatahes päeva veetsin DIY meeleolus. Esiteks punusin mingi ülivana pluusi käe- ja kaenlaaukudest käepaela. Siis tegin mingi aasta aega vanad megarämedad ja LAIAD teksad kitsaks. Ausõna, sinna säärde oleks enne kolm minu jalga mahtunud sisse :D Siis avastasin, et keegi tarkpea oli kuumaliimipüstoli sisse jätnud. See oli tulikuum. Mina ei jätnud, ausõna, vannun käsi südamel. Seega läks järgmien plaan, Harry Potteri stiilis võlukepi tegemine lörri. Mingi jama keerasin lõpuks kokku, aga see vaja veel ära ka värvida. Mingi aeg puunusin ühe megapeenikese käevõru ka niitidest. AHJAA, hommikul kõige esimesena panin ühele luukerele(võtmehoidja) kõrvarõnga taguse külge kah veel :D
Sellega lugu ei lõppe, leidisn ülivinge idee. Margaux Lange barbienukkudest eghted. Ulme, ta müüb neid 120-650USD eest. See on nagu eesti kroonides (ei suuda eurodesse panna :D) ligi 1500-7000 krooni. Kes ostaks katkilõihgutud barbiesid sellise raha eest? Igatahes ma asusin kohe oma barbiesid lõikuma. Pärast läksime Täpsteri juurde. Igatahes nüüd on tema Ken ilma pea ja käteta, oh no.


Tegus päev vol 2, ehk laupäev. Hommikul ärkasin poole üheteistkümnest. Noh reedel oli kaheksast üleval, nii et... Aga no mõeldes, et ma olin neljapäeval 12 tundi koolis - 8st 8ni(tunnid, trenn, filmiõhtu) siis päris normaalne. Pesin, sõin, siis isaga poodi. Tahtsin traati, aga liiga peenikesed olid kõik. Pärst kodus sain isalt mingi elekrtijuhtmetraadi vms, see oli superhea :D :D
Pärast seda läksin vanavanematega Turismimessile. Korjasin kotitäie tulehakatusmaterjali. Ühe pastaka, paar märki ja 4 heeliumiõhupalli sain kah :D
Ja *trummipõrin* päeva tipphetk. Tulin koju, vanaema lubas salvi anda katkiste suunurkade jaoks. Vaatan ta kapi peale ja seal seisab üks valge karp. Täpselt selline:
Ausõna, mul oli suu lahti. Mul oli šokk. Ma küsisin midagi väga tobedat, a la miks sul see on. Ja mu vanaema oli mingi, a vanaisa kinkis. Võttis udeli välja, see oli pmst täis onju. Siis ütles , et ta ei kasuta eriti lõhnaõlisid ja ütles, et ma võin seda võtma tulla, kui vaja. Lõppuks lasi mul käe peale seda, lõhn endiselt küljes. nagu WIN WIN WIN WIN WIN.
Kes nüüd kadedusest roheline pole? :D
Pärast Aivari ema sünnipäevale, enamuse ajast ma istusin nurgas ja lugesin mingeid mõttetuid raamatuid, siis nuiasin, et Aivar oma sõbrapäeviku üles otsiks ja vahepeal uurisin ta õe Barbiesid umbes sellise pilguga, et kelle suust saaks kenamad kõrvarõngad, haha :D Lõpuks Aivar otsiski oma sõbrapäeviku üles. Sai mõnusalt naerda. Minu leht oli täiesti täis soditud markeriga? + kinnikleebitud + üles oli kirjutatud: vale inimene. Mu käekiri oli ka megailus :D :D Enamusel postest olid ka korralikumad tähed. Vähemalt kõige hullemaidvigu mul polnud. No näiteks Eeriku lemmikraamat oli Häri Poter :D Kusjuures enamus poisse kõikolid oma lemmikraamatuks pannud "Harry Potter" Esimene klass, hahaha, minu teada pole nad siiani seda lugenud võimidagi.. Ei see, ka normaalne, et mõnel esimeses klassis lemmikjook õlu on. Või, et kõigil oli "Kõige rohkem vihkan:" lahtris Lotte ja Miina!?!?

You Might Also Like

1 kommentaari

  1. haha mu emal on ka see lõhn aga tal juba otsas -.- :D haha

    VastaKustuta

CC BY-NC-ND