LXXXV

22:01

ehk stalkerid

Appi! Haha. Täna astusin oma väravast välja, kui mööda teed lähenesid kolm poissi. Kaheksandikud olid. Ega nad mind ei huvitanud, kõndisin nagu üksi ikka - üsna kiire tempoga. Kui ma oma tänavast ära pöörasin olid nad vahemaad me vahel kõvasti lühemaks teinud. Kuulsin juttu mingist ideest vm. Minutiga kasvasid varjud aina pikemaks mu ette ja nad olidki mu selja taga. Kuulsin lausekatkeid nagu "... See on see..." ja "...tüdruk..." Millegipärast tekkis tunne, etnad räägivad minust või midagi. Märkamatult, oli mu kõndimiskiirus kasvanud ja ka nende oma kasvas. Kui kvartali lõpu poole jõudsime teatas üks äkitselt valjul häälel: "No tra, nii pole võimalik kõndida!" Pealeseda jäid nad minust maha, rohkem nende jutuu ei kuulnud. Tänava lõpus vaatasin uudishimust üle õla, nad olid ika 100 m taha poole jäänud.
Ehk siis MV?! Mul on jälitajad või mis? :D

Eile käisime Alice'ga sekkarites ;) Minu jaoks uudne kogemus, ta vist vana kala vm. Kõik erines tunduvalt mu ettekujutlustest. Riided olid normaalsemad, sellised, mida ei raatsikski väga ümber lõiakma hakata ja hinna poolest ka mitte. Hakkasin juba loobuma ideest midagi DIY-kõlbulikku leida. Viimase lootuskiirena tundus Paavli tänava kaltsukas. Ausalt polnud kummalgi meist aimu, kus see tänavgi on. Seadsime end lihtsalt Kopli poole minema. Teed küsisime kaks korda. Mõlemal korral öeldi, et oi, te täiesti vales kohas, minge sinna. Viiamks olime mõlemad üdini läbikülmunud. Unistasime, et järgmises peatuses läheme trammile. Ja jõudsime peatuseni ja see asus Paavli tänava alguses. FTW! Üks sekkar paistis kohe, olime naiivsed ja arvasime, et jess, kohal. Ega kaugemale rühkida poleks viitsinudki. KEll oli ka kuus läbi juba. Ega otsitu ta polnud, kuid 4 eset(5€) ma sealt ära ostsin. Muide, maja oli ümara kujuga, akendel Suurbritannia lipud. Trepist üles, vasakule ja siis uuesti trepist alla (EVA! :D) Sees oli suht sama külm kui õues. Jättis palju lohakama mulje, kui teised, kus käisime. Kaup oli päris hea. Nägin üht ülinunnut roosat meduusilõikega erkroosta seelikut, vöökoht oli nagu lips. Siis Topshopi ja H&Mi asju oli ka päris palju seal. Osa kaupa oli kilohinnaga ka. Kui ma kunagi oma ümberlõikamisega lõpetan, siis näete tulemust, muidu ostsin tavalise musta t-särgi, mingi halli jaki, mis pärast osutus H&Mi omaks, sinise triiksärgi ja peaaegu militaarstiilis punase hõlsti.
Oma võidetud tujusõrmuse sain ka loitsukellerist käte ning uue neljakandilise sõrmuse(0.32€!)

Täna keka päris korralik, pole ammu klassiga jalkat mänginud. Nii imelik on mõelda, et eelmine aasta olin samal tasemel :S Aga nüüd aasta aega trennsi käinud juba, jess :)

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND