LXXXIII

21:46

ehk õhk sädeleb, sädeleb, sädeleb, ohohohoo

Alustaks jutuga aga eilsest. Külmapühad olid. Meie klassist suutis kooli ronida tervelt 16 inimest vist. Tegime mõlemad kontrolltööd ära + inka mingi proovieksamiasi. Selle sain viie. Inglise keele mingisse keeletesti valiti mind ka siis, tase 3 ;) Nüüd päeva parima osa juurde. Ma õppisin võrkpalli mängima vist?! Igatahes 4 ja 4 võistkonnad olid kekas. Mina, Geelia, Siku ja Eva vs. Jaana, Kaia, Marliis & Raili. Servid läksid küll enause mööda, aga niisama läks pall üle. Tipphetk oli, kui siku sai käed pallile alla ja see lendas küll vales suunas, eeva tõstis uuesti üles ja mina! lõin üle võrgu. Pärast sain veelkolm korda käed pallile hästi alla. Koordinatsion on paranenud võimidagi. Kuradi uhke tunne oli enda üle, hahaha. Pole kunagi nii hästi kehalises esinenud vist. No, kui jalgpall välja arvata.
Koolis oli härra Toomas Hendrik Ilves ka isiklikult. Ma käisin sellest hommikusest külmast hoolimata seelikuga koolis. Pärast pakkisin end üli sisse ja siis koju minens oli P A L A V.
Nüüd tänase juurde. Hommikul ärkasin Kaia kõne peale. Siku vaatas netist, et tuulekülm on -25ja nemad jäid koju hommikul. Mul kästi kooli minna. Hiljem tulid nemad ka järele, meie ilusast wiipäevalaanist ei tulnud midagi välja :( Koolis lemmiktund oli kehaline, again :d Käisime jõusaalis, hahaha. Kunst olika pretty awesome. Mingi ruuduline töö oli, ma tõmbasin ülilohakalt jooned, kõik ruudud oid eri suurusega suht, ülikiirelt sai valmis, ja õpetaja oli mingi, aaaaah! ülihea töö. HAHAHA. Ma ütlesin,e tmaei viisti rohkem tunnis olla ja panin leebet, teised tulid ka järele. Vester mainis ka, et minu ja marliisi eelmine töö, see kleebi-lõika, oli superhea olnud. Wat, jumala suvakad pildid panime kokku ju. Hehe
Mingi päev Onehander rääkis, kuidas sõjas ilma valuvaigistiteta käsi amputeeriti, fuuf, spooky. Huvitav, kas...?
Täna mõtlesin veel, et peaks ka piltetegema, praegu kõrgrohkkond? Igatahes päikesega saab megahäid pildikesi juuh.
Käisin täpsteri juures ka, tal vend ei taha mitte midagi. Ükskõik, mis talle ütled "Ei taha!" Aga ülinumps venna on tal, hahaha, eriti, kui ta tantsib :D
Koju tulles, mingi tundmatu malamuudi tüüpi koer passis maja ees, üritas Lontule läheneda. Tüüp oleks kallale talle hüpanud. Ülivihaselt haukus, tatti pritsis, tagajalad olid juba peaaegu aiaga samal tasemel. Viimaks malamuut? jooksis minema. Siis lähen aeda sisse, vend ei lase tuppa. Läksin tagaaeda ja mida ma näen? Stefan Kuriku kutsu jokseb ringi seal, ronis üle aia meie aeda, siis meie aias tühjendas põit ning hüppas üle meie aia tänavale. Naabri aeda üritas ka tungida, kuid ei saanud üle. Miiiidaiganes..

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND