LXXV

15:50

ehk mina ja veider? haha, ei usu VÄÄ.

Lugege järgnev lõik läbi ja otsustage ise.
Igatahes täna oli kehaline kasvatus, yesyou. Siis suustamaine. Kuna õpetaja ei lubanud teksadega tulla ja mul muud sobivat polnud, siis läksin ..... PÕLVPÜKSTEGA suusatama. Vot, jah, tegelikult ka :) Teiste seljad jäid aina kaugemale, siis noh, vasaku suusa klamber lahti ja nagu tavaliselt ühel suusal edasi. Mingi minutiga teist juures jälle ja no jah. Tervikale jõudsin, siis õpetaja vaatas päris hea näoga. Ütles, et ma hulluks läinud. Aga mölada sain vähem, kui siis kui teksadega käisin ja nüüd teksad kindlustatud, jess. Igatahes ringilvõtsin veidi liga kiire tempo oma ühe suusaga, hing jäi kinni -.- Noh ja pärast LUBAS õpetaja mul kooli juurde tagasi ühel suusal sõita, kui ma nii kiiremini saavat. TOPELTWIN.
Aga no jah, kooli juures mingi tüüp vaats just aknast välja kui ma oma ühe suusa ja põlvpükstega tulin, nii et jah, veidrat muljet on ülilihtne jätta :D

nii et wendelin the weird or not?

Eile õhtul kell üksteist-pool kaksteist sain võõrkeeltenädala plakatiga ühelepoole, triplewin :D Laanjärvele vist meeldis. Vene keeles Jaanaga teeme kahekesi vinge kaardi ka :)

Ja täna koolis avastasin, et mu kuubik lõikab nurki, kugi noh, sülitab tükke ka pidevalt välja. Näiteks sööklas, kiire lend oli ja siis üks küljetükk kukub välja. YESYOU. Igatahes selle valgega tuli täiega isiklikke rekordeid kah. Viimane tuli füsas 1 minut, 6 sekundit :)
Aga no kaupsis müüakse ka seliseid, lähiajal soetan uue, äkki ei lagune nii palju :D

Ja nüüd JALGPALLI, tšaupakaa. Tata for now :D

You Might Also Like

2 kommentaari

CC BY-NC-ND