LXXVI

17:55


ehk LEBOLEBOLEBO, jou ma olen üldsus

Ma ei saa, täna oli nii mõnus koolipäev, leebelt lebo või mis?
Peale kolmandat tundi olid pähklitangid. Jäime 6 punktiga esimest-kolmandat kohta jagama. Sõnaus ja krokodilli kusehape? WHAT. Igatahes pärast venisime geosse otses mõttes,mingi viisminutit passisime söökla eees, jõime vett jne, siis teosammul trepist üles ja geokoridoris, kolmandal kõndisime s õ n a o t s e s m õ t t e s AEGLUUBIS. Geelia mingi pmst ujus ja mina, eva,jaana suusatasime, WHAT :D Turval hea vaadata kaameraekraanilt, et kaamera katki vms. Mingi tüübid loivavad üle koridori.
Kehalises sõitsime jaanitule platsini, seal mööda teed edasi-tagasi, mina ühel suusal nagu alati. Õpetajat ei tulnud, ega tulnud sis kooli juurde tagasi, õpetaja oli seal. Kinnitasime pailapse nägudega, et me käisime sarapikus ära ja nüüd niiii väsinud, uuesti ei viitsi. Õpetaja viimaks uskus, saime sooja tagasi mingi 30 min enne tunni lõppu. Õpetajale hakkas viimaks mu ühe-suusa-stiil vist veidi meeldima ka, küsis, kas ta peaks seda propageerima hakkama :D Päris hea oleks, mingi varsti vaatad kusagilt aknast vvälja, vaatd, et terve rida sõidab ühe suusaga ringi, yesyou.
Tänu sellele, et tunnist nii vara ära saime, siis olime kohe söökla uske taga reas, ning meid lasti 15 MINUTIT enne vahetunni algust sisse. Sai rahulikult süüa jne. Lebolebolebo.
Ja kõige lebom oli ... MATA. Nagu what, aga jah. Tunnikontroll oli, sian tehtud, teised maadlesid rombi kallal. Õpetaja ütles a la, ma näen et te kimpus ja siis teeme homme uue töö. Ja ülejäänud tunni ma mingi istusin jalad radiaatoritorul, tunnikontrolli paber sülas, ruubikukuubik käes ja silmad umbes lauaga ühel kõrgusel - s.t. pmst lamasin seal. Õpetaja vahepeal naeris, aga mdiagi ei öelnud. Nohjah, matas saab viimases pingis vabalt magada, puhata jne. Homme võtaks nagu padja kaasa? :D
No ja viimane tund oi kunst, kobisn esipinki ja tegin vene keelenädala kaarti seal. Siis õpetaja valis järgmiseks tunniks tööd välja, ma sirvisin ka ta kunstitööde raamatut, ütlesin a la, teeme seda ja siis õpetaja ütles kalssile, et järgmine kord võtke need ja need asjad välja ja, et ÜLDSUS valis selle tunnitöö välja. MINA=ÜLDSUS=WHAT? :D Igatahes, ma soovitasin tal mulle keelenädala plakati eest hinne panna, vb saangi ja siis ta oli kurb ka, et ma tema tunnitööd ei tee, kui kahju. Vester näeb häid unenägusid ka, meie kunstitöö yteemast, mingi SMART -> MART ja tambergi pilt seal juures, hahahaaha :D Ega sama hästi võiks mu vanaisa, või Mart Laari või ükskõik millise teise Mardi pildi sinna panna.

Ja ma ostsin uue ruubiku ka :D Samasuguse nagu see 75kroonine Tiimarist,mis mul praegu kõige parem on, st. hästi keerleb, aga kaupsis oli see sama nagu 3€ :D
Ja davaiks, ma õue.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND