LXXIV

21:51

ehk stalkerkoer

aeijaa, ma olen koer ja ma hakkan lampi inimesi jälitama täbaval.
Eniveis täna mingi 10st sai üles, siis enne kahttetist veits asusin plakati kallale. Poole töö peal avastain, et mul pole inglise keele kohta infot, netist elmise aasta plakatit ka ei leidnud. Igatahes pool plakatit (või veidi vähem) on valmis. Suur pealkiri, Vene keele värk ja siis mingi päevakava veel. Ma mingi istusin oma toa põrandal guaššide ja suure paberiga. Vend mängis sõbarag wiid. JUST DANCE :D :D Jumala lahe on värvda, kui kaks pätakat taga tantsivad. Kolmest sai see pool tehtud, siis pesin pea ära, mängisin vennaga riski veits. No lõpuks ma lükaksin kõik pisiksed taunid Hiinasse kokku ja vend vihastas hakaks oma Edwardeid üle laua loopima ja lõpuks pidin ma koristama. Igatahes, siis kui lõpuks mul pea kuivatatud sai helistas Täpster. Kobisin õue. Mu vennal tulid mingid klassivennad külla, siis endaarust, tuli üks neist vastu mulle. Hüüdsin talle a la JOU, mis teed? Aga see polnudki tema, mingi suvaline pisike põnn. Vaats hirvesilmadega otsa. Hehe. Stina tuli kutsaga ka. Alguses niisama tavaline lamp jajah, Johanna oli märg, siis Triinu maja ette, dvj tuli ka välja. Mingi rändasime ringi, saatsime Triinu ära ja siis hakkaski see suur kollane peni meid jälitama. Lõpuks passisime kaupsi ees, Stinal Rocky süles. See kollane haukus täiega. Stina ema tuli õnneks autoga järgi ja me saime kutsast lahti.
Nüüd siis augustama ;)

TÄNKS VENNA, mu vend on lahe, ta tõi lampi mulle SUKULAKU!!!

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND