Creativist - Ideemärkmik

18:44


Aitäh, Creativist, märkmiku eest!


Kuhu sina oma ideid talletad? Paberijupile, mis kuhugi sahtlinurka haihtub? Telefoni märkmetesse, kuhu sa kunagi ei vaata? Hoiad peas, kust need kaovad sama kiiresti, kui tekivad?


Juba idee kirja panemine on tegelikult suur samm lähemale selle teostamisele. Ideid võib talletada ükskõik millisesse märkmikusse, aga “Ideemärkmik” on ainuke, mis aitab neid ka päriselt ellu viia. Märkmik on üles ehitatud nii, et see suunab rohkem süvitsi minema, alustades probleemi tõstatamisest ja suundudes edasi lahenduste genereerimise ja ideede ellu viimiseni. 


Paar aastat tagasi sain tutvuda toote eelmise versiooniga, mis kandis nime “Loovinimese märkmik”. Nüüd on turul uus ja parem versioon. Esimene muutus, mis kohe silma jäi, on väiksem formaat, mis mulle väga meeldib, sest seda on mugavam kotti pista. Head mõtted kipuvad ju ikka lennult tulema. Kompaktsuse tõttu on küll ruumi vähematele projektidele. Süvitsi on võimalik minna seitsme ideega ja lisaks on nii joonelisi, täpilisi kui ka tühje lehti kõikvõimalikeks muudeks märkmeteks. Kvaliteedis pole järeleandmisi tehtud ja märkmik on ikka sama mõnus kõvade kaante, paksu paberi ja kena kujundusega.


Kui 2018. aastal kirjutasin, et mina sihtgruppi ei kuulu, siis sel aastal tabas mind Heureka!-moment. Saan nimelt seda suunavat struktuuri hästi kasutada erinevate blogi või Instagrami projektide tarbeks. Näiteks olen juba kaks aastat korraldanud oma lugemise väljakutset, aga niimoodi osadeks lahti pole ma taibanud seda ideed võtta. #kikael2022 tuleb nüüd kindlasti parem ja uhkem!


Kokkuvõttes on "Ideemärkmik" eriti hea kingitus loovatele ja ettevõtlikele inimestele, kes vahepeal suunavat kätt sooviks või vajaks. Märkmiku ülesehitus aitab ideed peast paberile saada, osadeks lahti võtta ja teoks teha.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND