DLVI ehk lugemis-update

17:31


Läbi (pikemad arvustused leitavad goodreadsist):

Jennifer L. Armentrout "Obsidian" - Katy isa suri kolm aastat tagasi ning sellest ajast saati on ta emaga kahekesi elanud. Ühtäkki otsustab ema, et ei suuda enam nende vanas kodus elada ning niisiis kolib pere Floridast minema West Virginiasse (siinkohal googeldasin Petersburg, Virginia, Seneca Rocks jne, et endale pilti luua). Uues kodus leiab neiu sõbra endale naabritüdrukus, kelle kaksikvenda Daemonit ta aga sugugi ei talu. Nooruk käituks temaga nagu meelega vastikult. Poiss päästab tüdruku elu (3 korda) ja selgub, et ta pole üldse pärit siit planeedilt. Mängu tulevad muidugi veel ka vaenlased ja supervõimed ja seega igati põnev lugemine.

Courtney Summers "This is not a Test" - Millegi tagajärjel, mida lugejale ei selgitata, on inimesed muutumas zombideks. Tegu on viirusega, mis levib hammustuse kaudu, erinevalt Walking Deadist, kus kõik surnud uuesti ellu ärkavad. Sloane sööb parasjagu hommikusööki, kui surnu tema ukse taha kopsima tuleb. Tänavatel on muidugi kaos, aga järgmisel hetkel leiame neiu koos viie kaaslasega varju otsimast koolimajast. Sinna jäävad nad mitmeks nädalaks, elades läbi erinevaid konflikte, kuni siiani raadiost tulnud sõnum muutub, andes teada, et ellujäänud oodatakse kindlates linnades.



Hetkel pooleli: Leigh Bardugo "Shadow and Bone"



Eile käisin linnas oma tasuta kraamil ka järgi. Nimelt Maiasmokk jagas kiirematele šokolaadi. Ma ei oska öelda, kuidas see maitseb, sest tahan ta jõuluvana kingikotti sokutada. Nende maasikatega varianti olen proovinud ja see oli küll magusaarmastaja suurim sõber! Teiseks võitsin facebooki loosiga raamatu.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND