DXXXV

19:59

ehk Daphnega kirbuturulÜle ma ei tea kui pika aja sain kokku oma sõbranna Daphnega, kes viis mu Sadama turu hoones asuvale kirbuturule, kus ma kunagi varem käinud polnud. Tegu oli siis bokside väljarentimise tüüpi kirbukaga, mitte müüjaga vahetu suhtlemisega. Uudistasime päris pikalt seal riiulite vahel. Täpi kahmas endale kleiti kokku, ma uurisin pigem pudi-padi. Riidekapid mul nii täis, et pole mõtet sinna lisa osta. Kui mu sõbranna oma leide selga proovis, siis leidsin kabiini kõrvalt pakid uute Primarki sokkidega. Mul ongi suveks heledamaid vaja, nii et võtsin ühe 7-se siniste toonidega paki ja ühe 5-se triibuliste paki. Vot nii asjalik mu kirbukal käik oligi.


See polnud aga kõik. Edasi viis meie tee vanadesse tutavatesse - Paavli ja Popovi kaltsukatesse. Enne tegime aga paar pilti varasuvisel alleel trammirööbaste kõrval.


Kui paar aastat tagasi mina sarnaselt Daphnele tulin kaltsukatuurilt tagasi pungil riietekilekotiga, siis seekord rändas minuga koju  ü h e k s a  raamatut. Kuidas ma saakski jätta mõne huvitavana tunduva teose riiulile, kui hinnaks on märgitud 1 euro või 50 senti või veel alla selle!?Oled neist mõnda raamatut lugenud? Jaga muljeid!

Millistest kaltsukatest veel raamatuid tasub otsida?

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND