CDLXXXVI

23:20

ehk noored teadlased teevad katseid, kirbuturg, dream holi, kalju-flora





Korralikud teadlased


Tegin sallist vihma kaitseks turbani, kui Baltas bussi ootasime

 Võrratu Madli


 Selline ilm oli



 Värvid





 Fototõestus, olime kohal


Viimased kaks päeva piltides.
Esimesed neli pilti on Hiie tehtud ning üritavad edasi anda, kui võimsal sünnipäeval me esinemas käisime. Kui vaid mul oleks 8-aastasena sellised peod olnud... Seal oli showbarman, kes jääd täis klaasi nii muuseas ühest käest teise loopis, lastele mitmekihilisi, siirupite ja vahukoorega kokteile tegi. Mõnele suskas kuiva jääd ka sisse, et see aurama ja mullitama hakkaks. Lisaks kaunistati igat jooki puuviljade või vihmavarjukestega. Süüa sai sama uhkelt ning isegi kaks vaest noort teadlast lasti jaole. Sai mini hamburgereid, hot doge, salatit, mille pooli komponente ma nimetada ei oska, šašlõki seesamiseemnetega, grillitud krevette. Magustoiduks oli märjad jäätisetordiga. Külm maius ei paistnud maasika-mustika-sõstrakuhja alt väljagi. Ikka korralik teemapidu oli. Võib-olla saab hiljem veel pilte sellest peost. :)
Saate ehk veidi veel aimu, millega me Kolmes Põrskeses tegeleme.

Ülejäänud pildid on kõik täna, laupäeval tehtud. Põikasime hommikul Telliskivi kirbuturule, sest Facebookis lubas kuulutus, et Eesti suurima lauamängukogu omanik paiskab 244 mängu müüki. Jõudsime ~11:30 kohale ja alles oli mängu nii 30 kanti ehk suurepärased leiud jäid saamata. Siiski ostsin kolm mängu, ühe endale, ühe issile, ühe Carli vennale. Esimene on päris vahva, tuleb ehitada taksole kiiruse peale teed. (4€) Teine on Rummy (2,5€), aeglasem versioon Run Wild!-ist ja kolmas on pingviiniga mäng (2,5€). Räägin ehk kõigist kunagi hiljem lähemalt, kui huvi on.
Veel ostsin Maria V. Snyderi raamatu "Mürgiõpetus" (1€). Rohkem me seal ringi ei vaadanud, sest esiteks kibelesime lauluväljakule ja teiseks olid hommikuse vihma tõttu igal pool pahkluuni lombid. Tagasiteel Balti jaama poole jäime ka vihma kätte, nii et kogu ülejäänud päeva jalad lirtsusid ja ebamugav ning külm olla oli.

Kuna mul oli Cherry pilet, siis suunati mind Mere väravast Oru väravasse, see oli mõnus ring, eriti, kuna Madli oli juba sisse saanud. Oleks seda võinud seal voucheri peal mainida, et igalt poolt sisse ei saa.
See-eest olime enda meelest äärmiselt kavalad. Smuugeldasime nii sööki kui ka jooki sisse. Pakid läksid lauamängude karpidesse ja pudel nende vahele. Kuna kottidesse heideti vaid korraks pilk poleks pidanud nii palju vaeva nägemagi.
Saime siis oma värvid kätte ja jalutasime lava ette. Pilte tegime vähe, sest alguses olime üsna puhtad ja pärast läks kiireks. Päris möllu sisse kaameraga ei läinud. Mingi hetk oli reaalselt nii, et igal pool oli õhk paksult pulbreid täis, suu oli seda mõru soolast maitset täis ja silmi ei tahtnud väga lahti hoida. Korra sain silma ka seda värki ja siis kolm minutit nutsin.
Alguses oli küll hästi vahva, sai üksteist värvi loopimisega kiusatud, aga pika peale läks igavaks. Kujutan ette, kui võimsad sarnased üritused välismaal on. Isegi täna õhtu poole oli seal ilmselt vahvam, kui päeval ühest neljani. Kui mina midagi säärast korraldaks, siis teeks ma reaalse sõja, jagaks inimesed gruppidesse, kelle ülesanne on teist tiimi värviga pommitada. Veel lisaks näiteks lipumängu või muud tegevust. Praegu sa said küll oma värvid, aga rohkem nagu midagi ei toimunud. Oli küll lava ees muusika rütmis hüppamist, aga nagu ma juba mainisin, siis seal oli õhk värvist väga paks ja kaua ei kannatanud.
Mis mind üllatas oli see, kui odav oli söök. Arvasin, et säärastel üritustel maksad hingehinda, et friikartuleid närida, aga 3€ eest anti korralik ports. Tegelikult tahtsin hoopis suhkruvatti, aga peale 20 minutit järjekorras seismist ei liikunud see ikka edasi, sest inimesed peavad kõik oma sõbrad vahele laskma. Aeg oli meil aga otsas, seega suu jäi magusaks tegemata.

Päeva lõpetuseks liikusime Kadriorgu, kus Kalju võitis Florat 1:0. Olime saju tõttu näost mõnusad kriimud.


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND