CDLXXXV

23:00

ehk reklaami ka nats siia

Päris mitu inimest on siiani imestunud, kui mainin, et lähen tööle, kuigi mul juba aastake Kolmes Põrsakeses täis tiksumas. Kas asi võib olla selles, et ma oma suurepärast ametit blogis reklaaminud pole? Igatahes, otsustasin, et on paras aeg natuke reklaami teha, kuna nii tööpakkumisi kui ka uusi töötajaid juurde vaja.
Meie koduleht on selline ja facebookis saab meid samuti leida siit.

Mis imelises kohas ma töötan siis?



Kolm Põrsakest loodi algselt Tartus õpilasfirmana, mis oli nii edukas, et võitis nii Eesti kui ka Euroopa parima tiitli. Meie tööks on enamasti laste sünnipäevadel lihtsate teadustrikkidega esinemine. Enamikes neist saavad ka väikesed pidulised kaasa lüüa. Näiteks õpetame, kuidas pista grilltikk läbi õhupalli või kuidas keedumuna tervelt pudelisse saada.


Sügisest hakkame lasteaedades teadusringe korraldama ja nüüd on mul teie abi vaja. Nimelt on meil vaja juurde esinejaid, sest tahtjaid on niivõrd palju. Midagi keerulist amet ei nõua, kui oled hakkaja, aktiivne ja valmis lastega suhtlema, siis on töö täpselt sobiv. Palk on super ja graafik paindlik!

Kui nüüd tekkis mõni huviline, siis võtke minuga ühendust, suunan teid edasi.
Samuti võite meid oma väikeste õdede-vendade sünnipäevadele või muudele vahvatele üritustele esinema kutsuda! Selle kohta saab siis rohkem infot kodulehelt või facebookist.

Lõpetuseks veel üks vahva trikk:




You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND