CDLVIII

22:59

ehk palgapäev on hea päev



Eile oli inka eksami suuline osa. Sain 18/20.
Eksamilt suundusin emadepäevakinki otsima ja kui selle lõpuks leidsin, siis jäin täpselt bussist maha. Kuna olin pähe võtnud, et täna sõidan oma armsa 191ga koju, siis tegin H&Mis aega parajaks ja kuna just oli palgapäev, polnud nii piinav endale paar asja osta. Alguses tahtsin ainult varbasokke osta, aga siis nägin ilusat Eiffeli tornidega t-särki ja leidsin ideaalse sporditopi ja nunnud sõrmused ja kirjud patsikummid ja lõpuks läks päris palju raha.
Pärast käisin veel trennis. Tegime mingeid jooksuharjutusi ja pärast hästi natuke lööki ka. Kuna poes kukutasin endale rula jalale, siis täpselt see löögikoht oli valus. Sellegipoolest suutsin paremaga mingeid häid palle panna, Getu ka imestas, sest mu põhijalg vasak ju. Nüüd tuleb vasaku jala otsa ka midagi kukutada, äkki saab sellega ka uuesti löögid heaks. Samas viimane löök ei tulnud välja. Trennist lippasime Liis-Mariiga rongile.
Kodus tegin endale õhtuks salatit. Tükeldasin kurki, tomatit, redist, paprikat, röstsaia, kanafileed ja jääsalatit. Lisaks panin veel mingit rukola ja muude lehtede segu ning röstitud päevalilleseemneid. Peale pildi tegemist lisasin tegelikult kodujuustu ka veel. Lihtsalt nii nomnomnom roog tuli :)

Täna päev otsa kodus puhanud, lugesin raamatut, mängisin Tapped Outi ja õhtul käisin korra Raineriga õues. Päev otsa unistasin jäätisest ja siis poes ei suutnud valida. Lõpuks krahmasin piparmündimaitselise Raksi. Üheksa paiku tegime Martiniga veel 2,5km jooksuringi. Nii palju siis trennivabast päevast.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND