CDLVII

21:06

ehk kevad-suvi-sügis-talv-kevad

lemmikjook - vesi, sidrun, kurk, piparmünt


Ma usun, et postitused ja kommentaarid teemal, Eestis on 4 aastaaega päevas on praegu suhteliselt popid. Alles oli 20 kraadi sooja, nüüd sadas jälle lund, eile oli päris kõva tuul ja täna hakkab ilm jälle kevade moodi paistma.
Meil on praegu kohutavalt tihe graafik, 4 trenni + 2 mängu nädalas. Puhkamiseks on praegu vaid neljapäev. Kuna mul on vaid eksamid ja tunde enam ei toimu, siis kannatan välja, aga kooli kõrvalt nii kõvasti trenni teha on päris raske. Eile-täna on lühemad trennid olnud. Eile olime selle vahva tuulega Laagris. Kohutavalt külm oli ja kõik olid nädalavahetuse mängudest väsinud. Muide, võitsime pühapäeval Narvas 5:0, sain ~60 minutit mängida ka :) Tegime siis ainult söödu harjutusi ja mängisime. Seevastu täna tegime ilma pallita trenni, 2,5km jooks Hiiu metsas ja seejärel pool tundi harjutusi statal. Päris raske oli, aga mulle meeldis. Kahjuks oli meid täna trennis ainult 10. Ju vist pallita jooksmine peletab.
Aitab nüüd trennijutust.
Vahepeal olen veel kuulanud vanemate Türgi-reisi muljeid, sooritanud inka eksami kirjaliku osa, käinud rääguburxi söömas ja niisama kodus lebotanud ehk sarju vaadanud. Veel võtsin uuesti käsile George R. R. Martini sarja "Jää ja tule mäng" hetke ilmunutest viimase ehk viienda osa. Vastupidiselt laialtlevinud eksiarvamusele, ei kanna see sari nime "Troonide mäng", siiski ei jää teleekraanidel jooksev versioon raamatutele väga palju alla. Näiteljate valik on super ja olustikku anatakse ka suurepäraselt edasi, lihtsalt tekkis tuju ja vaba aega, et uuesti sellest paksust raamatust (1016 lk!) uuesti läbi närida. Pealegi, see on inglise keeles ja mul homne eksami suuline osa.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND