CDXLV

20:04

ehk ma tean, et ma midagi ei tea

minu lõunasöök, rõstitud must teraleib sulajuustuga - nomnomnomnomnomNii semud, täna õpetan teid õiget rohelist smuutit tegema. Õieti, minu moodi "õiget" rohelist smuutit tegema. Ainuke vahe tegelt selles, et mul meeldib vee asemel maitsestamata jogurtit kasutada.

Igatahes tuleb võtta peotäis rohelist, parim on spinat. See tuleb klaasitäie vedelikuga blendrisse panna. Kui ilus ühtlane roheline vedelik, siis lisada kolme erinevat puuvilja. Seejärel võib proovida, kuidas mekib. Kui hästi, siis kõik. Kui mitte, siis lisada banaani või mett või kaneeli, et magusamaks saada. Kui liiga magus, siis veidi keerulisem. Kraanikausist alla ja uus katse. 

Minu hetke lemmik combo on siis spinat, maitsestamata jogurt, väike banaan, mangoviilud ja meloniviilud. Melon on mul hetkel tükeldatuna sügavkülmas, et see säiliks ning smuutit külmemaks ja värskendavamaks muudaks :)

Davai, mu puhkepaus läbi, Locke' tahab lähemalt tuttavaks saada.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND