CDXLVI

18:17

ehk kuldmedal

filosoofiat õppimas

ja neljapäevane outfit 

Viimased paar päeva päris sisutihedad olnud, siia pole jõudnudki.

Esiteks, neljapäeval oli filosoofia arvestus, viimane suur hinne, millest mu medal sõltus. Läksin kõige peale välja siis, võtsin vaba päeva õppimiseks, tegin gümnaasiumi jooksul esimest korda spikrid, panin spikerdamisseeliku ja ns ilusa pluusi selga. Oli paar filosoofi, keda ma põhimõtteliselt üldse ei osanud. Need teemad, mille kohta pooletunniseid jutustusi olin kuulanud, olid peaaegu perfektselt selged, eriti Aristoteles. Rääkisin siis kõigile, et omg, tahaks Aristotelest, hakkan õnnest nutma siis jne.
Viimaks jõudis vastamisaeg kätte, ukse taga käed ja jalad ja kõik värisesid. Öeldi, et kaks inimest sisse. Kristi oli kohe valmis minema. Mul oli pinal kotti laiali läinud, mõtlesin, et lähen hiljem, aga kuna keegi ikka ei kippunud sinna ja ma oma pastaka üles leidsin, siis ütlesin, et no okei, eks ma siis tulen ka. Läksin siis sisse ja tõmbasin selle lipiku ja lihtsalt ei uskunud oma silmi, kui trükitähtedes ARISTOTELES vastu vahtis.
Lehvitasin siis Kristile ka oma lipikuga ja läksin istusin määratud kohale, tegin märkmeid, kuigi oleksin valmis otse ka teda vastama. Lõpuks jõudis mu kord kätte, rääkisin paar lauset ära ja Ritsbek katkestas, et viis käes ja saingi minema.Värisesin siis ukse taga edasi, seekord õnnest. See tunne lihtsalt...

Reedel käisin päeval jooksmas ja siis tuli meelde, et trenn kah. Rongile minek ja Hiiule. Selline kergem trenn oli. Tagasi saime autoga. Sättisin end veidi kodus ja siis läksime Carliga jalutama. Õhtune Saue on mõnus :)

Laupäeval oli meil Expert liiga mäng Pärnuga. Ilm oli pingil istumiseks ideaalne. Olin 100% kindel, et mängu ei saa, ei tahtnud ka. Ma viimasel ajal nii ebakindel palliga. Ennustus läks täppi, sai ainult vaadata, mis teised palliga teevad. Algus pole kiita, aga teine poolaeg oli ilus. Kaotasime lõpuks 9:0.
Peale mängu sõitsime rongiga Sauele. Käisin Maximas ja siis tipa-tapa koju. Carl jõudis ka umbes siis, kui maja ette jõudsin. Hakkasime pitsat küpsetama. Üritasime veidi teravama maitsega teha seda, aga ei tulnud välja, sest ma argpüks ei julgenud kastet ja tsillit palju panna.
Väike soovitus, kui oled just tsillit lõiganud, ära nina nuuska. Suutsin mingit tsillivedelikku vms ninna panna ja oi kuidas see kipitas.
Igatahes meie pitsakate koosnes ketšupist, tsillikastmest, salaamiviiludest, paprikast, tsillist, riivjuustust, mozzarellast, forte juustust ja pitsamaitseainest. Põhja tegime Tartu Milli pitsapõhjapulbrist. Kuna kõht oli tühi, siis kadus pitsa nii kiiresti, et pilti ei jõudnudki teha :(
Pärast sööki tegime lõunauinaku, siis küpsetasime kooki ja vaatasime mingit totrat filmi.
Kook mulle väga ei maitsenud, seega sellest täpsemalt rääkida ei viitsi.

Täna ärkasin 10 aeg. Kuna ka täna oli mäng, käskis ema kõhu täis süüa. See oli viga. Pugisin nii palju, et terve esimese poolaja oli koguaeg selline tunne, et kohe tuleb kõik üles. Tunda oli ka, et ma vormist väljas. Teise poolaja keskel tulin platsilt ära. Igatahes võitsime TÜ Fauna Female't 5:0 :)

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND