CDXLIV

16:58

ehk naiki




  


Täna päev läbi filosoofiat homseks õppinud ja ikka midagi ei oska. Sassi lähevad noh. Korraks käisin linnas ka, Nike'i sügis/talv 2014 näidiste müügil. Läksin alguseks sinna ja no paras hullumaja oli. Inimesed kuhjasid endale riided kätte lihtsalt, mingit võrdsust ja vendlust polnud. Kes näpud taha sai, see asja sai. Pidid lihtsalt esimesena stangede juurde trügima ja kõik kätte kahmama. Ma nii osav selles polnud kahjuks. Tahtsin lühikesi jooksuretuuse, aga kui saali tagaotsa jõudsin oli alles neli paari - punased, tumesinised, lillad ja rohekassinised, mis kõik olid kuidagi võikad. Neutraalseid musti või halle oleks tahtnud. Võtsin siis kõrvalt kodusemad mustad lühikesed spordipüksid. Saab nendega ka joostud. Veel sain kaks jooksupluusi. Veinipunase lühikeste varrukatega ja sinise pikkadega. Kõige nunnum asi, mille sain on ilmselt hall punase varrukatega pusa. See on thermal fit ehk ülipaks ja -soe ja -pehme. Nüüd õues nii soe, et jooksma temaga enam minna ei saa, aga jahedatel suveõhtutel niisama olemiseks sobib küll ja siis sügisel kui jälle külmaks, siis juba õige varustus olemas. :)
Kuna rongini oli tund aega, tegin Kristiines aega parajaks. Ostsin New Yorkerist 9€ eest kolm paari teksaseid + veel 1€ eest T-särgi. Kahetedele teksadele - lilladele ja litritega lähen kääridega kallale. Kuna lühikesd püksid maksavad poes sama palju kui pikad ning neid hinnatakse palju harvem alla, siis odavam pikad osta ja ise ära tuunida. Esiteks säästab raha ja teiseks saad ainulaadsed püksid :) Kolmandad teksad olid taas veinikarva ning sellise mustriga, mis veidi nahka meenutab. Pluusil on harjaga luukere, mis mulle veidi Cheap Monday logo meenutab millegipärast. Muidu on supervahva pluus, aga häirib see, et see auguliseks tehtud. Eks sellepärast, keegi teda endale koju ei tahtnud ja nii odavaks hinnatigi. 
Pildil näete veel kampsunit, mis ma Balta turult vene keele päevaks ostsin, aga kuna ma sinna ei läinudki, siis jah, nüüd seisab niisama. Kodukampsuniks on ta natuke liiga raskest materjalist. Võib-olla kärbin teda ka kuskilt pisut :) :)

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND