CDXLIII

18:00

ehk don't throw it away vol 1

Alustan siis sellise postituste sarjaga nagu "Ära viska ära". Keskendun erinevatele DIY projektidele, kasutades esemeid, mis kodus üleliia võivad olla, väsinud välja näha, prahina tunduda. Selle seeria käigus jagan ideid, kuidas vanast midagi uut, huvitavat ja põnevat teha.
Esimesena on fookuses plastikust mänguloomad.


1) Kaval idee on loomakesed muuta maitsekaks kodukaunistuseks. Lõikad pooleks, värvid ära, paned raami ja valmis.




2) Erinevad sangad, kapiuste nupud, tassikõrvad.
Mulle ääretult meeldib see neoonkollase ja valge kombo. Iseasi, kui mugav seda ust nii avada on.




3) Suurematest loomadest saab edukalt teha lillepotte. Ainult lõika millegagi potisuurune auk sisse. Vahva ju, kui aknalaual või toanurgas mõni elevant või dinosaurus konutab.




4) Kõikvõimalikud erinevad ehted. Loomapeadest saab sõrmuseid teha, väiksemaid loomakesi saab kaela riputada.




5) Kui ehted valmis, siis on neid vaja kuhugi panna ka. Sõrmused londi või saba või kellegi pikema kaela otsa, kaelakettidele võib meisterdada vahva nagi.



7) Vahva idee on ka loomad küünlaalusteks muuta. Kas siis mitu tüki üksteise otsa liimida, suuremale mitu küünalt selga pista või pisemad tordile panna.





8) Purgid, mida annab täita ükskõik millega: kommid, maitseained, jahu, pasta hommikusöögi helbed, kunstitarbed. Näiteks köögis kapiserval reas oleksid sellised purgid vahvad. 






9) See on lihtsalt kõige vahvam idee üldse. Kas poleks kelmikas, kui elutoa kapis klaasukse taga seisvatest pudelitest igaühte nagu loomake oleks tahtnud pugeda. Häda ajab härja ju kaevu.





Veel annaks teha magneteid, võtmehoidjaid, raamatuhoidjaid, kuuseehteid ja nii edasi ja nii edasi ja nii edasi.


Pildid on pärit pinterestist ja tumblrist. Aegamööda on need mu arvuti inspiratsiooni kausta kogunenud. Nii palju linke panin juurde, kui originaallehti uuesti üles leidsin. Kui ma veel ideid veidi juurde otsisin, läks täitsa kirjuks see postitus. Kui need kõik ära teha, oleks kodus iga nurga peal loomaaed.

Loodan, et teile meeldis. Ise proovin kindlasti lähiajal mõne neist ideedest ära ja jagan siis oma tulemust. Kui te proovite, siis jagage minuga ka :)

Selle postitusega julgen tegelikult siduda oma kunagise kunstiprojekti, millega kaasnes barbie-nuku kuldseks värvimine. Saate pilte vaadata siit.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND