CDXLII

16:48

ehk jälle raha läinud





Täna sai üks selle kooliaasta viimastest töödest, eesti keele etteütles tehtud. Poolte sõnade ja komakohtade üle on ikka mingi kahtlus sees, aga kuldmedalilootusi see hindeke rikkuda ei tohiks. Nüüd veel mata proovieksam, kultuurimapp viia, filosoofia arvestus ja bioloogia kontrolltöö ja ongi K Õ I K.

no peaaegu, eksamid ka veel...

Premeerisin end peotäie imemaitsvate Vilvi kohukestega. Muidugi ei pista ma kõiki korraga pintslisse, ilmselt keegi näppab ühe või kaks mu tagant külmkapist ära ja teised jäävad hommikuseks nosimiseks. Minu lemmik on pruun, biskviidi maitseline. Need on kuidagi mahedamad ja mõnusamad, kui klassikalised kiisuka kohukesed, kuigi ka need maitsevad mulle.
Teiseks sain LUSHist pakki, tellisin kaks asja kingitusteks ja ühe endale ka proovimiseks. Terve kodutee tundsin läbi pappkarbigi nende toodete lõhna. Praegu toas ka selline aroomide virr-varr, kaneel lööb eriti teistest üle. Kui suudan ühe lõhna teisest eristada, siis saan teile enda Buffykesest pikemalt kirjutada :)
Praegu lendan filosoofide lainele ja veidi aja pärast trenni.

Ahjaa, selle uue paljukiidetud deodorandi ostsin ka proovimiseks. Vaatab, kas vahetan oma truu aloega Rexona selle Garnieri neo vastu välja.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND