CDXLI

20:46

ehk kui su tujud on muutlikumad kui aprillikuu ilmad, siis on miskit väga valesti

uued papud 




sest instagrami liiga mainstream toidupilte panna

Tere, kõik mu suured ja väikesed blogilugejad!

Pesin eile hommik otsa oma akent ja kardinapuid ja uksi ja vahetasin kardinaid - ühesõnaga kevadine suurpuhastus. nüüd nii hea aknast välja vaadata, pilt kohe selgem ja taevas sinisem. Pärast käisin Maximas ja tõin Nurme Seebi paki ära. Reedel tellisin ja juba laupäev kohal, vau. Kuna mu kaamera aku oli õhtul tühi, siis tegin telefoniga pilti ja hommikul läksin kohe pessu, seega korralikke pilte te ei saagi seekord. Tellisin Pediküüriseebi ja tahke šampooni tumedatele juustele. Lisaks veel lavendri vannitrühvlid, mis pole tegelikult mulle, vaid Stinale. Kui ta ära proovib, siis eks ma annan teada, kui mõnusad need on.
Igatahes proovisin oma seebid kohe ära. Tallad nii paksuks läinud, et hädasti oli seda pediküüriseepi tarvis. Peale üht kasutuskorda väga kommenteerida ei oska, jalad tunduvad küll pehmemad, aga see võib ainult selline nad-peaksid-pehmemad-olema-seega-ma-tunnen-et-nad-on-pehmemad-tunne.
Tahket šampooni kasutan esimest korda. Selle juures häiris veidi, et ta neljakandiline, nurgad olid käes hoides veidi teravad, ja nati ebamugav oli, sest mul väikesed käed. See on aga imetilluke probleem, seep ju kulub ja ilmselt nädala pärast on servad ilusti ümarad :) Puhastas juukseid küll hästi ja looduslik lõhn jäi külge. Ema ka küsis, et mis lõhn mul küljes on.
Õhtul oli meil Expert liiga mäng Levadiaga. Ma arvasin, et vaevalt mind, pingile vaja on, kuid nimekirjas olin ja nii sõitsingi Maarjamäele. Pingil istumiseks oli hea ilm, päike paistis ja puude tagant paistis meri. Esimene poolaeg segas küll see sama kuum taevakeha mängu jälgimist. Hädasti oleks nokamütse vaja olnud. Algus oli muidu ilus, kuni esimene värav tuli, siis läks natuke käest ära. Vaheajale mindi seisult 4:0. Teine poolaeg algas juba paremini ja kuigi 2 väravat juurde tuli, olid tüdrukud ääretult tublid. :)
Täna tegin endale smuutit. Kõigepealt blenderdasin spinati maitsestamata jogurtiga, siis lisasin meloni, banaani ja külmutatud mangot. Päris hea tuli :)
Muidu on tänane päev teatriretsensioone kirjutades möödunud, sest kultuurimapi tähtaeg lähenemas. Siiski jõudsin vahepeal süüa ka teha. Mulle meeldib õudselt omleti sisse paprikat panna. Seekord lisasin veel suitsupeekoni tükke, spinatit ja basiilikut. Viimased on poest ostetud, aga mul aknalaual vaikselt sirguvad värsked ka. Nii ootan juba, et valmis saaks, et kõik toidud rohelisega üle puistada.
Omleti kõrvale sõin ema soolatud lõhega röstsaia ja jõin rohelist teed. Tee on lihtsalt mu teine suurim toiduarmastu arbuusi järel.


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND