CDXL

17:44

ehk päikene paistab




No, vähemalt on kolm inimest mu küsitlusele vastanud, jehei.
Reedel käisin spordiarsti juures ja sain teada, et mul õudselt palju rasva keres. See tüüp, kes mõõtis ise ei uskunud, arvas, et masin katki ja siis mõõtis käsitsi kõik voldid üle. Pulss taastub ka liiga aeglaselt mul, muu tipp-topp, võin trenni teha :)
Pärast tegin Kaubamaja Osturallil aega parajaks, ostsin kinkekaardi eest kaks imehea lõhnaga dušigeeli. Üks on siis sidruni ja teine vanilje oma. Huvitavaks teeb tuubid see, et neil retseptid peal. Mõeldakse alles viise välja, kuidas oma toode erinäoliseks ja müüvamaks muuta. Veel soetasin Art Deco kulmupuudri ja BYSi huulepulga ja põsepuna, sest tahtsin end enne teatrisse minekut ilusaks teha, hihi :) Käisime siis Kristiga Indrek Hargla draama "Wabadusrist" esietendusel. Tükk oli üsna kaasahaarav ning kuigi ma olin kohutavalt väsinud ja haigutasin päris mitu korda, siis hoidis laval käiv tegevus une tagasi. Pärast kodus vajusin küll unne nagu nott. Näidend rääkis esimese Eesti Vabariigi härrasmeesteklubist Centum ja selle liikmetest ning kuidas Päts kavalusega osavalt oma diktatuuri kehtestas. 3 ja pool tundi võib ära ehmatada, aga see tükk on hea, minu ausõna selle peale :)
Rohkem infot saab eesti Draamateatri kodulehelt, siit.

Laupäeval oli Orava sünnipäeva aka palju kaljukaid ja palju sööki.
Kui Liis-Marii koju hakkas minema, siis saatsin ta ära, õieti ta oli ema minu tänava otsa järele kutsunud ehk tema saatis mu ukseni pmst :)
Pühapäeval käisime perega Rocca Al Mares shoppamas, sain pesu, sebramustriga pusa (3€!), hallid dressipüksid, triibulised retuusid, ühe valge triibulise särgi, leopardimustriga slipid, spordipluusi ja jooksuretuusid. Viimased soetasin Sportlandi lasteosakonnast, sest tõesti ei tunne end nii rikkana, et paari pükste eest 50-100€ välja käia. Lühikesel kasvul on oma eelised ja lasteosakonnas shoppamine on üks neist, sest asjad seal on poole võrra odavamad. Nike'i retuusid, üleni mustad pealegi ja 37€, diil :) Isa ostis omale New Yorkerist 3 paari teksaseid ja peale selles poes käiku pidime poekotid autosse viima, et viimased ostuhullud välja ei näeks.
Naljakas on see, et tegelikult läksin poodi otsima madalaid saapaid, aga hooaeg vahetunud ja valik nii väike, et selliseid, mis mulle vähegi meeldinud oleks, ei paistnud kuskil. Ainult kingi ja plätusid ja sandaale pakuti igal pool.
Pärast tundi poodlemist käisime veel Chopsticksis söömas ja siis oli mul aeg tööle minna. Seekord andsime Kalmeriga etendust Pääskülas ühes eramajas. Publik koosnes enamuses väikestest plikatirtsutest, kellele meie trikid väga paistsid meeldivat, aina plaksutasid ja kilkasid rõõmust.
Õhtul käisin jooksmas ja tegin viimaseid korralikke koduseid ülesandeid.

Esmaspäevast tänaseni iga hommik ilusti kooli läinud ja seal lihtsalt tiksunud, pooltes tundides midagi tarka ei tee. Näiteks füüsikas oleme odav tööjõud ja tassime ühest ruumist teise kappe ja riiuleid tühjaks.
Esmaspäeval oli Laagri statal trenn ka. Ma natuke pabistasin, et nii kaua käinud ei ole. Pallipuude oli veidi kehv, aga väga hullu polnudki.
Teisipäeval käisin Carli trenni vaatamas peale tunde.
Eile oli vaja pidulikus riietuses kooli ilmuda sest esimene tund oli väike pidulik Mederi saalis istumine, jagati lõpumärke. Ma seda ei tellinud, kallis lõbu ja ilmselt kannaks vähe. Pool sealsest istumisest hoidsin köha tagasi, nii et silmad vett jooksid. Pärast kooli koju, vahetasin riided ja Carliga Kristiinesse. Musi ostis uued kõrvaklapid ehk ma sain ta vanad endale. Endale ostsin traksidega lühikesed püksid. Vaikselt tuleb suveriideid varuma asuda, eksole :)
Pärast läksime tema juurde ja vaatasime ka Game of Thronesi uue hooaja esimese osa ära. Pidin mitu päeva kannatama, et üksi mitte ära vaadata seda.


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND