CCCLXXI

01:07

ehk fotoshuut täpi juures









olen jah luik

Reedel mune ei värvinudki. Täna värvis issi. Nii imelik. Igal aastal alati ma see olnud, kes mune värvib ja nüüd mitte. Eelmisel aastal värvisime veel Alicega terve karbitäie nunnukesi. Samas, kui mune ei värvi, siis pole seda suurt hunnikut kodus, mida keegi süüa ei taha ning millest pool laiali kingitakse ja kaks korda samapalju tagasi saadakse. Pühadevaimus tegime veidi pilte. Evelyn oli fotograafiks. Vanarahvatarkus täitsa õige, muru ei kasvanud. Maas oli lumi, aga soe päike meelitas õue. Varsti tuleb päevitama hakata, siis augusti lõpuks neeger.
Peale pildistamist jooksin ruttu koju, sest viimane Kotka halli trenn oli. Järgmisest nädalast alates võib mind 4 korda nädalas Laagri statal näha. Veidi lähemal kodule või mis.
Veidi enne üheksat saabusin koju, aga see ei tähendanud veel tudumaale sõudmist. Jõudsin veel Stina juurde mugima. Mängisime koos Johannaga mängu nimega "Millal sa viimati...?" Selle mängu eesmärk oli arvata, millal üks mängijatest viimati midagi tegi. Küsimused olid stiilis "Millal sa viimati süües noa suhu panid? Millal sa viimati ära eksisid?" Päris lõbus värk, aga jube kiiresti sai läbi. Ju me tunneme üksteist liiga hästi. Johanna võitis vist. Kui ta ära läks, siis me seadsime sammud Suzy juurde. Vaatasime telekat, seal tuli mingi Bieberi kontsert, Stina tahtsi kangesti temaga pilti saada. AutoRapi proovisime ka ära ja siis koju tudile.

Täna oli viimaks see hetk, kui külajalkale jõudsin. Umbes kolmveerand tundi sain mängida, aga siiski. Kaks korda oli epic feil. Pole üldse harjunud suurel väljakul mängima. Talv läbi oli meil Kotkas ainult veerand väljakust ju. Pikem sööt tuli, siis tegin mingi eriti halva puute ja pall auti. Mis siis, et olin täiesti üksi ja pall oli mulle söödetud ju. Teine feil oli veel lahedam. Sain väravast söödu, tahtsin tagasi anda, aga otsustasin ümber ja tulemuseks oli nõrk puude - sööt otse vastasele. Sellest olukorrast tuli värav ka veel. Õnneks tegin vist eksimused tasa. Muidu tundus, et sain palli palju rohkem, kui viimati mängides. No pool põhisatsi oli puudu, valimistel olin kuskil keskel, mitte viimane nagu tavaliselt. Tegelikult mulle meeldiks, kui asi oleks ikka selles, et ma paremaks läinud. Ise ei oska seda küll kommenteerida.
Peale trenni Arigatosse. Rattaga intervallid ja veidi jõusaali ja tsipake saalis mängimist. Kokku peaaegu kaks tundi trenni. Viimased 2 ja pool nädalat koguaeg kodus kooki saanud. Suveks vormi saamiseks tuleb trenni teha. Homme jälle. FC Võimas Rühm minu jaoks esimene trenn ehk Lasnamäele sõit.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND