CCCLXX

23:16

ehk pruunpruunpruun





otsi üles mariann ja stina (vihje: ülemine rida)
Käisime teisipäeval Stinaga jalkat vaatamas. Jõime teed ja istusime soojas ja ülimegavinge oli :) Hea vaadata, kui eesti poisid ära ka teevad ja puha.
Mul viimasel ajal mingi sügav väsimus peal. Koguaeg on uni, esmaspäevast alates juba. Samas magada ka ei saa. Ükskõik, mis kell magama, ikka ärkan 5-6 üles. Muidu poleks probleemi, aga ka nendel päevadel, kui 7 vaja tõusta alles. Oleks siis, et veerandi lõpp ja sisseharjunud rutiin või midagi sellist, aga praegu alles oli vaheaeg. Soomes, Hanna-Stina juures sain korralikult tududa. Raudselt magasin seal nii palju, et nüüd enam ei jagu.
Ühel päeval olime Grethega tublid ja hankisime endale hunniku kunstitarbeid, tasuta. Koolis oli see vaheajaks garderoobi jäetud asjade "näitus". Lubati, et kõik visatakse ära, mõtlesime, et päästame siis mõnad asjad ära. Saak oli rikkalik: peaaegu uued akrüülvärvid, peotäis pintsleid (mul oli kodus ainult 1 enne), uhiuus tänavakriitide karp, värvilised paberid, vildikad, guaššid jne.
Põhiuudis siiski see, et värvisin juuksed ära, tumepruuniks. Ausõna, see kahtlane värv, mis mul enne oli, ja mida kõik kiitsid, endale väga ei meeldinud. Nüüd veits parem. Stina värvis, mul otsaees nüüd värvilaik, mis ära ei tule. Üritasin seda maha nühkida, aga lõpuks tulid mingid villid juba, siis jätsin järele. Nagu tavaliselt sai Stina pool korralikult näksida. Hiigelsuured maasikad (täitsa maasika maitsega) olid vaid osa menüüst.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND