CCCXXV

16:54

ehk sisukas



Eile oli mingi ulme päev.
Hommikul kooli nagu tavaliselt. Kuus tundi oli, umbes pool kaks said tunnid läbi. Sõitsime Mariannega Kadriorgu Mikkeli muuseumisse vaatama näitust "Kellade aeg". Olime seal kokku umbes kakskümmend minutit. Vanad kellad olid üllatavalt huvitavad. Saime teada, et kellasepaks õpiti vanasti 10-12 aastat. Seintel oli huvitavaid tsitaate ka hästi palju. Kolmeks läksin kooli tagasi, et ühe vene keele õpetajaga uurimistöö jaoks inteervjuu teha. Edasi viis tee Arte gümnaasiumi juurde, kus meil oli gümnajalka viimane mäng Artega. Ma ei teagi, kui suurelt kaotasime. Igatahes kokkuvõttes saime kolmanda koha. Oleks võinud teiseks tulla ikka, aga no, pole hullu. Sellega mu tegevusrikas õhtupoolik veel otsa ei saanud. autoga koju, käbe garderoobivahetus ning linna. Seekord läksime Salmesse NO99 etendust "Võtame uuesti!" vaatama. Normaalselt sai naerda. Põhimõtteliselt mängiti seal ühte ja sama asja kolm korda ette. Kui kolmandat korda helisev telefon andis märku, et asi alguses, siis meie kõrvalt üks pisem poiss ütles kõva häälega: "Kas see hakkab jälle otsast peale?" See oli niiiiii nunnu.
Tänane hommik oli ka suht nunnu. Jõudsin kooli, siis klassivennad kutsusid kaasa Rimisse. Ostsime 4,5 kilo banaane. Mis neist sai, seda saate hiljem teada.

You Might Also Like

3 kommentaari

  1. et see 'võtame uuesti'.. - tahad, laenan retsensiooni? :D

    VastaKustuta
  2. pluss vaheaja lõpus ma oma kaaslasega tegin veel nalja, et ahahaah kui see nüüd hakkab otsast peale, siis tõuseme küll püsti ja jalutame minema (sest olime selleks hetkeks NOs suht pettunud) ja siis.. tead küll, mida nad tegid.

    VastaKustuta
  3. öhöhöö, kuidas näeb välja retsensiooni laenamine? :D :D

    VastaKustuta

CC BY-NC-ND