CCCXXIV
22:18ehk felix
Põhi:
1 pakk Vilma Juubeli tordipulbrit
1 apelsini mahl
riivitud apelsini koor
pool klaasi vett
Täidis:
Nutella
2 banaani
Glasuur:
1 tahvel šokolaadi
Põhja valmistamiseks sega tordipulbrile juurde apelsinist pressitus mahl ning umbes pool klaasi vett. Võib kasutada ka poest ostetud apelsinimahla. Lisada veidi riivitud apelsinikoort. Seejärel valada taignasegu ümmargusse koogivormi. Küpsetada ahjus 180-200 kraadi juures umbes pool tundi. Peale seda peab põhi veidi jahtuma ning seejärel saab ta lõigata kaheks kihiks. Alumisele määrida nutellat ning katta ühtlaselt banaaniviiludega. Aseta peale teine tordipõhjakiht. Sulata šokolaad vesivannis ning vala tordile peale. Kaunista oma maitse järgi.
0 kommentaari