CXXV

00:30

ehk 16-21 mai



Üks vana suvine pilt Kuti-Mutist, sest mul uusi pole ja piltideta postitus on sünge. Nädal läks kooli ja jalgpalli lainel. Neljapäeval oli meil TJK Legioniga mäng ka. Alguses pabistasin, et ei leia mänguplatsi üles. Vaatasin aerofotot ja kohe oli selge, kus Wismari staadion on. 2009 oli kodutütarde linnalaager seal vastas Westholmi Gümnaasiumis ja üks õhtu oleks peaaegu läinud sed staadioni uuristamagi. Igatahes nagu meile räägiti, siis pinnas oli k õ v a. Mingi betoon ja kunstmuru peal? Mind pandi jälle vahetusest Liina asemele sisse. Sain mängida ~16 minutit. 2:1 kaotasime. Vastasd said 2 kollast kaarti. Üks tuli nii, et kuna pall ületas otsajoone, siis oli meie väravavahi Mari pall. Aga vastane arvas, et see pole veel auti läinud ja tahtis seda lüüa.
Eile pidi maailmalõpp olema. Minu arvates ma veel elus, nii et kõik hästi. Käisin Egerti (Hanna-Stina venna ehk minu venna klassivenna) sünnipäeval, lol. Ta pidas jaanituleplatsil põhimõtteliselt. Hanna-Stina kutsus midn hommikul enda juurde, valmistasime mingit maastikumängu ette. Ise loomulikult ei osalenud, passisime tund aega jaanituleplatsil laval. Mul oli külm seal täiega. Hommikul kodus jäätist süües ajasin pükste peale ja siis pesin neid enda arust ja panin märjana kotti ja need jäid ikkagi niiskeks. Igatahes lõpuks võtsime pallid kotist välja ning kõksisime niisma. Tegime kunni. Alguses oli ilma puutsadeta väga harjumatu ja ebamugav, lõpuks hakkas sokkis mängimine isegi meeldima. Kui võistkonnad tagasi jõudsid, saime pitsat. Ma kugistasin 5 tükki alla ja kooki ka veel ühe. Pärast oli tunne, et kohe-kohe panen ketti ka. Aga läksime siis statale ja passisime tunnikese kahekesi seal. Väljak tundus kuidagi eriti inimtühi. Kaks pisikest poissi ühe värava alla aretasid küll midagi. Hiljem ilmus paar inimest veel, aga midagi huvitavat küll ei toimunud.
Päev enne seda veetsin aga mõnusad 6 tundi statal, nii et sae kaalub küll eilse puudujäägi üles. Jalad olid pärast õhtul üsna kanged, eriti vasak põlv, mille ma marraskile kukkusin. Ja kuskilt on päikesepoiss mind külastanud, kerge soki- ja varrukarant hakkab tekkima. Üleeile lasi üks tore lind mulle käe peale kah. Hommikul, kui rattaga kooli sõitsin. Pagana täpsed on nad :S

You Might Also Like

1 kommentaari

  1. Onjah linnud päris haigelt täpsed :D. Eelmineaasta oli nii, et rääkisin ühe inimesega telefonis, siis lõpetasin kõne ära kergelt 'solvusin' ta peale ja siis lind lasi ikka pähe otse, jess :D.

    VastaKustuta

CC BY-NC-ND