CXXIII

14:53

ehk njamh, ja ne panimaju

Neljapäeval mängisime SK 10 Premiumi vastu. Saime 8:0 pähe.. Suht sam atunne oli nagu siis, kui ise Sauel Nõmme vastu mängsime. Muidu ma olin varus. Teise poolaja alguses vahetati Liina vastu sisse. Seekrod mängisin nr 2 all, vasakut kaitset.
Muidu mingi vene mutt helistab mulle juba kolmandat päeva. Mul pole aimugi, mis tahab.Reedel kell 5 hommikul helistas, ma mingi mgasin, võtsin unesegasena vastu. Midai aru ei saanud, mis rääkis, ainult vene keelene tekst, ülikiire. Ma ütlesin "ja ne panimaju", siis pani ära :D Eesti keele proovieksami ajal helistas ka kaks korda, pärast helistasin talle tagasi. Mutt rääkis pika teksti ära. Ma: "Kto tõ?" Ta vastas mingi Daša Obsahshhahsae. Ma "Harašo" Ta küsis vist, et kes ma olen. Ma: "Ja Mariann" Ta: "Isvinite? Kto?" Ma: "Menja savut Mariann." Ta: "Kakoi Mariann?" Ma: "Ee........ öööö... ääää.. Tõ svonila menja." Edasi ma ei sanud temast aru, rääkis pika teksti maha Ma: "Tõ svonila menja." Ta rääkis veeeel midagi, ma sain kahest sõnast aru. Üks oli hommik, teine oli uuesti helistama. Lõpuks ta ütles veel midagi, ma mingi "Ooooookei, dasvidanja."

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND