CXXII

22:35

ehk esmaspäev
Nädalavahetuse veetsin põhiliselt maal. Laupäeva hommikul oli trenn. Seda andis '96 poiste treener. Tal oli d mõnusad kaashaaravad harjutused. Tiimides olid kõigis enamvähem samal tasemel mängijad. Mina olin oma tiimis see must lammas. Viimasel ajal ei tule mul midagi välja enam üldse :/ Aga kuna ülejänud olid meil Sandra, Hanna-Stina, Maria jne siis tegime teistele ära. Pärast mängisime 6 vs. 8, treener oli ka teiste poolel, ikka tegime ära. Pärast koju, autosse ja maa poole teele. Otsisime migni 3 aaret ka, kahe juures lebotasin/magasin autos, lugesn ajaviiteks "Mõõkade Maru". Muideks Troonide mängu teleseriall ka väljas, ülihea Arya^ & Daenerys on mu ootustele vastavad tegelased, Sansa ka päris kena.
Viimase aarde jures ronisin ka autost välja, ei kahetse. See oli vapustavalt ilus koht, jagaks pilte, aga enamus neist igikas veel. Esmamulje oli déjavu, tuli Videvikust pilt silme ette. Täpselt sellisena kujutasin seda Cullenite maja lagendikku ette, avar, lillevaip, sininesinine jõgi, heledad puud rohelisel muruvaibal vastaskaldal. Seal oli üks lagunenud vana heinaküün ka, kus elas 3-4 ülinnnut sisalikku, kellele ma fotojahti pidasin :) Ülejäänud maalolek oli nagu ikka. Suveks nädalaks plaan tüdrukutekambaga sinna sõita, veidi ei oota või...
Pühapäeval käisin vanaemale ka emadepäeva soovimas, lugesin seal jälle SL Õhtulehte ja sõin mingeid ülihäid küpsiseid. Õhtul korraks statal ka, enne pumpasin palli täis ja nüüd see tühi.. Katki?!
Täna oli nagu ülisoe ilm. Peale trenni kell kümme tulin lühikeste varukatega pluusiga koju ja täpselt paras oli. Trenis muidu olin üsna halb, aga pärast mängus lõin 2 väravat, ainukesena. Vastasvõistkonal polnud sel hetkel väravavahti ka. Mainiks vel ära Maxima kooritava jäätise. Kes julgeb, proovigu, maitse on okei. Retard näeb välja ja maksab 0.29 €. Banaani järgi tehtud, maitse ka üsna sarnane..
Loomulikult mainiks seda ka, kuidas reedel sinise silma sain. enam pole väga hull, peitepulk ajab ära. Laupäeval oli mõnus sinine ja paistes ka veel. Parem jalg siniakid täis. Tagantpoolt, sest jäin aia otsa kinni ja eest, sest täpi virutas.
Head ööd! :D

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND