XC

01:02

ehk ajalugu 5++

Fckyea, ülilahe on kella üheksa paiku hakata ajaloo Powerpointi teha, kui pole programmigi. Nüüd valmis lõpuks. Geo kt - ei oska, Füsa tv- pole tehtud..
Igatahes eiel oli megalahe lihtsalt. Päev otsa sai nalja,midagi ei mäleta ainult enam. Käisin Stinaga õues, vaatsime stata üle. Ühe värava alt puhas ja, aga ainult persekate jagu, kolmapäeval peaks lükkama minema või midagi. Nii elevil! Paar päris korraliku pilti tegin ka, turu juures lahe auto lumekihi otsas.
Täna küpsetasin Browniesid ja koristasin veidi. Kella kolme paiku suundusin poodi, tulin võipaki ja jahuga tagasi, hea saak või mis? Puidu ja Kuusemetsa ristis tuli Billy vastu, helistasin Triinuleja ta sai oma koera tagasi. Päeva heategu! Stina tuli minu juurde ning hakkasimegi küpsetama. Brownied maitsesid paremini kui eelmised, eriti koos mustikatega, yummy. Pärast mängisime Band Herot, siis liitus Täpi ka juba. Lõpuks läksime õue, statal jälle korra, ise midagi ei teinud seal. Pärast, kui tagasi üle aia ronisime, siis mingi vana mees küsis, et kuidas me sinna saime, et väravad on ju kinni. Alguses ehmatasime ära, aga kuna ta kooli haldustöötaja või midagi polnud,siis mölada ei saanud. Seletasime ära, et ronisime üle aia ja siis ta hakkas valimistest rääkima. Õigus küll, täna need olidki. Viis asja ennustasin ka täppi täna, kes teab, see teab ;) Mõnel päris head ideed põleva jala kustutamiseks ka..

You Might Also Like

3 kommentaari

CC BY-NC-ND