C

15:35

ehk väike puhkepaus :)



Nii mõnus on esmaspäeva hommikul ärgata ja mõelda, et nädal aega koolivaba aega. Ja siis kell pool kaheksa üles tõusta, bussi peale ja ühiskatsetele, je. Seal nägin vaid kahte tuttavat. Üks tegi väga veidra grimassi ja teine oli klassiõde. Töö ise oli päris mahukas. Ülejäänu polnud eriti raske, aga füüsika osa läks raudsel kuhugi aia taha. Absoluutselt midagi ei tulnud meelde. Ega ma seda ainet oskagi.
Tagasiteel bussis valgus Sauele jõudes mingi jube kamp bussi. Poolel bussil on tõesti vaja kuulda, kuidas te protokoli täitmas käisite kõik..
Hanna-Stinaga oli plaan statale minna. Lähen sinna ja väljak pisikesi poisse täis. Treener tuli ütles ka, et teil trenn või? Ma vastasin, et ei, niisama tulime. Ta teatas sele peale, et neil poole viieni trenn ja, et väravaid nii vähe, meil pole mõttet olla seal. tulin siis uuesti koju ära. Varsti teisele katsele, mõtlesin rattaga minna nüüd. Rattaga-kooli-2011!
Eile hommikul oli masendus, et laupäeval lund sadas, Läksiem siis stata olukorda vaatamas. Trktor oli hommikul tühjaks lükanud. Vot see on vedamine, tund aega vb passsime seal, siis minu juurde Wiid ja pärast uuesti statale.
Öösel lõpetasin "Pilapasknäär"i lugemise ka, nutsin, nii kurp raamat.


you give me butterflies deep inside

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND