XCIX

22:26

ehk LUMILUMILUMI, pff, mine ära vm..
Täiesti uskumatu, eilne õhtu oli nagu mega. Selle aasta üks parimaid. Peale seda, kui olime vennaga poes käinud, suundusme kahekesi statale. (Ta ostis muide Lego panga, ma PILAPASKNÄÄRI! Je!) Alguses kutsus mängima tegelikult Hanna-Stina, aga teda ei saanud hiljem kätte. Martin pidi niikuinii klassivennaga mängima minema, mõtlesin, et no, lähen ka siis. Jõudsime kohale ja vaatasime, et ilus ilm oli rohkem rahvast kokku kutsunud. Isegi väravad olid väljakule taritud. Enne olid need sügavas lumes kinni. Edasine oli uskumatu, fenomenaalne noh, mul ei jätku sõnu. Alustasime MMiga. Kusjuures mul enam ei sümpatiseeri see nii väga. Pärast tehti tiimid. Ausõna, kui iga õhtu niimoodi mängimas käia, siis tuleks trennist ära kasvõi selle nimel, palju rohkem väärt. Trennis söödetakse tavaliselt ainult neile, kes paremini mängivad. Nagu ma alles paar päeva tagasi kirjutasin, seal olen ise suhteliselt nähtamatu. Statal, aga söödeti mulle ka palli. Algul olin niivõrd üllatunud, et lasin, jamh, selle mööda paaril korral, aga lõpuks enam niiväga ei feilinudki. Ja taaskord olin ainuke tüdruk statal..
JA NÜÜD?!? Päev otsa sadas lund, PFFFFF. Peab uuesti mingi labidatega minema või? Ma juba planeerisin poole vaheajast statal veeta vm -.-
Hommikul koristasin, mängisin wiid, otsisin münte isa mündikogusse. Taani & Islandi kroone leidsin ja sahtlipõhjast ka mõned kopikad. Lisas leidsin oma ammukadunud hirvepildiga viiekroonise mündi ja viiesendise. Win!
Hiljem Stina ja Täpsteriga õue. Mõnusalt libe on ikka väljas. Esimesena lendas l o i k u Stina, Puidu tänaval. Käisime poes ja tagasiteel kukkusin sama loigu juures mina. Päris vette õnneks mitte. Kahe vetttäis rattajälje ja päris loigu vahel oli selline lumest saareke vms, hakkasin sellelt teeäärsele lumevallile astuma ja PÕMM! istukil kahe või õigemini kolme veesilma vahel. Pärast kukkus Stina veel ühe korra ning Täpi oli ka mingi aeg selili hanges. Päris tore.
Seitsmest sorteerisime Stina jures legosd. Leidsime 3.20€ jagu kraami, mis mu vennale maha ärida - kolm mehikest, paadi kahe aeruga, lohe, paar legomehe peakatet ja muu pisike pudipadi. Vennal päras silmad põlesid elevusest. Kaheksast pidin jälle ETVd passima. Je, onehander + "Reisile minuga"= 20.05 laupäea õhtul kodus teleka ees. Kusjuures see saade ise on huvitav, kuigi no, ma pole väga telekainimene, muidu võiks isegi vaadata. Võõrad kultuuri on huvitavad.
Eile öösel lugesin raamatust ka üle poole ära. Kahe paiku läksin hambaid pesema, siis isa tuli küsis, mis teed. Ma mingi naeratasin hambahari käes, je. Tal oli muide eile sünnipäev ka, palju õnne tagantjärgi :)
Muide, ma avastasin, et ma oma koeraga ühte nägu, lolz. See sama pilt, mis allpool ühes postituses on. Tal seal üks kulm kergitatud. ÜKS kulm! Mu eritunnus või mis!
Viimane vaimustus on mul KRIIDID! Üks DIY projekt plaanis lähiajal, kes mulle kriite tahab annetada ja appi tulla? Tahaks Crayola omasid, tooge keegi mulle USAst! Mul meeldivad need värvitonide nimetused nende juures.. Muahh. Need sõrmused ka üliwinxid ;)
Who wants to buy a rainbow in the bag? :)

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND