CI

21:58

ehk hello again :)

"PILAPASKNÄÄR"
Näljamängde triloogia 3. raamat
Suzanne Collins
332 lk
10/10!!

Terve triloogia on üks parimaid, mis vimasel ajal kätte hakanud. See näljamängude idee super, sel teemal saaks ülihäid RPGsid teha. No kusagil foorumites raudselt juba on. Ma ei tea, kas ka minu emakeelsetes.
Igatahes raamat jätkub sealt, kus teine osa lõppes. Katniss jätkab elu 13. ringkonnas, mäsuliste keskel. Temast saab ülestõusu nägu, pilapasknäär. Kapitooliumi vastupanu murtakse aegamisi. Alguses tundus, et näljamängude teemast läheb välja, kuid autor on suutnud osavalt põimida viimase edasitungi kapitooliumis 76-ks näljamängudeks. Nimelt on sealne ala kaetud samasuguste lõksudega nagu areen.
Triloogia kõige kurvem raamat kindlasti. Suutsin lõpus pisara valada. Vaene Prim.. Vaene Katniss.. Sorri, mehed, aga mulle ei meeldi Peeta. Mdea, ma valiks küll pigem Gale'i. Gale on hottie, mitte mingi pagaripoiss.




"Bree Tanneri lühike teine elu"
Stephenie Meyer
173 lk
5/10

Väga ei osanud midagi oodata, Videviku kõrvalosa, eks ta midagi sinnapoole ole. Stephenie suutis küll veidi üllatada. Raamat oli veidi parem kui Videvik, vähem imal. Tumedamad vampiirid on toredamad. Sellel vampiiriarmeel oli väga imelik kord seal. Diego oli lahe tegeane, uudishimulik ja naiivne. Lõpp oli ju ette teada, isarat välje ei võtnud. Muidu jäin rahule.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND