LXXIII

11:24

ehk hello daddy, hello mom, i'm your chchcchchchchchcherrybomb

Üleeile tegin neljanda kõrvaaugu ka ära, see läks vel lebomalt, kiiremalt ja valutumalt läbi kui eelmine. Kuigi noh, väga kogemusi pole veel. Millalgi teeks paremale ka teise augu juurde, siis kokku viis. Aga see kolmas vasakus on pretty much valus nüüd -.- Eile keemia olümpiaadile minnes, ei saanud mütsi kanda pmst. yesyou.
Muidu keemia oli päris tore, viimased 3 ülesannet oli totaalne mindfuck. Aga õpetaja pärast bussis ütles, et mul oli üle 30 punkti tulnud, päris kõva siis kah. Ategelt viimsi kool on veel hullem mindfuck, 1K!?!?! Ja kus 3 ja 4 klassid on? Tahaks ta, et koduklass selline mõnus sur oleks ja igal klassil mingid isiklikud wcd ka veel :S Aga sök oli suht samasugune kui meil, ega nad kõike sada korda paremalt ka ei saa. Pärast bussis avastasin, et tetraeeter oli kotis, Valle jamas ka mingi aeg sellega, kokku ei saanud. See ei ole ju nii mindfuck, palju lihtsam, kui kuubik, peate veel proovima, karvased :)
Üleeile õhtul selgusid mu ennustajavõimed ka taas. Ülifriiking igav oli, aga kellegile helistada ei viitsinud, mkm, läksin ÜKSI õue. Siis jõuan Vana-Keila & Kivipõllu ristile, jõuan paar sammu teha, kui Täpster selga lendas. Kokusattumus? Ei usu.. Igatahes Triin, Johanna, Stina olid ka, suundusime otse Stintsi juurde. Täpi ja Jonnu pidi ööseks sinna ka jääma. Siis mingi nsm tšill ja maiteamis oli, passisime kuidas täpiend augustab. Läksin esimesena koju, kell üheksa nagu tavaliselt.
Eile siis kella viie paiku? tuli Stina siia. Vallutasime kitarri ning trummid ja Band Hero mängimine läks lahti. Valisime täiesti suvalt laule ja mingi 6 korda vähemalt tuli Papa Roachi "Lifeline". WTF? Tund hiljem jõudis Täpi ka kohale oma puldiga, nõudis Green Dayd. Vahetasime siis plaati ja mängisime mingi poole kümneni edasi. Instrumente vahetades. Veel hiljem mängisn vennaga edasi. Tegin lebolt Holiday mediumil ära, vapsee, enne proovisin mingi 10 korda järjest, koguaeg pange.. Aga noh, enne tegin American Idioti ka ära, sellel veel karmimad noodid no. :D Ja laulmine mul eile välja ei tulnud, vahepeal tuli totaalne ninahääl, nina nii kinni -.-

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND