LXXII

20:21

ehk what's been up lately?

AJU. Ja ma olen aju, mhm...
Ma võtsin enne esimest tundi eile kapist välja vene keele töövihiku, olen surmkindel, Jossu nägi mind ka sellega. Siis läksime Bioloogia olümpiaadile. Peale olümpiaadi (kus muide jäi Eerikuga II-III kohta jagama, jee esimest korda sain bio olümpiaadil piirkonnavoorust edasi!) läksime vene keelde ja mu TV oli h a i h t u n u d!! Pärast leidsin selle kapist!? Mõistus teeb trike võimis.

Siis praegu õpin Bu-Ra-Ti-No laulu eismest venekeelset salmi pähe, võõrkeelte nädalaks. Pärisnõme, et see kord võõrkeeltenädalal teema on. Pühendatus SG 25 sünnipäevale. Inglisekeeles piktogrammiks pole ühtegi ideed... Ja mind värvati plakatit ka tegema. Seda, kus kirjas, mis sel nädalal tomib jne..

Lugenud pole midagi, ainult "Toomas Nipernaadi", kohustuslik kirjandus, pooleli. Viimael ajal tunduvad kõik puukide tõttu kannatanud olema. Kamoon, talv on praegu, miks nüüd borrelioos välja lööb? :S Onehanderist hakkas ka kahju. Ma nii melanhoolne, jajah. Mis siis veel? Vend ja isa ehitasid maja ette lumehunnikust kindluse. Päris võimas on :) Varsti peaks KT vastlapäev tulema, saab sõbusid näha. Mata olümpiaadil käidud, suhteliselt lihtne, aga ma ei osanud enamustk kuna pea ei võtnud... Biost rääksin, ülehomme tuleb Keemia... Müts kootud, ainult triibud peale teha. Pea valutab -.- Eile sai kell 2300 magama. Ma andsin Tambergile oma nagi lehekülje. Täna oli prantsuse keel, õppisime linnas teed juhatamist. Kahju, et täna jalgpalli ei saanud. Üleeelmises trennis olin võistkonnas, kus pealootused väravale olid mul, suutsin kaks tükki kõmmutada, aga noh Anett-Maria-Hannastina koostöö tegi ikka pikkapuuga ära, ei imesta. Väss on ka, peaks arvuti rahule jätma. TAHAN Pretty Little Liarsi uut osa, see on nii köitev. A tekitab võimast põnevust. Iga hetk kulminatsioon. 5+ Igatahes ma see veerand esimese 4 saanud, eesti keeles +/- eest. No hallo, kes loeks emadepäeva asemel esmaspäev? MARIANN

AJJJJAA! Ma osakn nüüd pildiga kuubiut kokku panna! Ja pyraminxi ja tetraeetrit(?). Ok, tegelikult ma ei tea, mis selle mnimion, is ekutsun tetraeetriks, aga see poel nähtavasti õige nimi. Tahaks mirror cube'i ja fisherman's cube'i, need tunduvad põnevad :) Ja siamesecube on LOVE <3

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND