LXXI

16:12

ehk the weirdest dreams

Nägin täna jälle kahtlast unenägu, nagu tavaliselt enamust ei mäleta, ainult põhilist jama.
Alguses istusin koos täpiga vist kodus arvuti ees, rääkisin klassiõe, Evaga. Minu mäletamist mööda käis arutelu mingi foorumi üle, mida vist reaalselt ei eksisteerigi. Üks hetk Eva siis ütles, et ta peab nüüd õue minema ja küsis midagi a la: "Ega sa ei tea mõnda poissi, kes elab Tõkke poest kaugemal ja kellel on cap?" Edasist ei mäleta, aga ükshtek oli arvuti juures ka ük tüüp, K. Ma ei tea, kas me olime isis minu arvuti juures või mingi muu arvuti juures. Igatahes Daphne oli endiselt seal ja ma tahtsin K-le midagi öelda, aga Täpi ei tohtinud seda kuulde. Ma tahtsin seda talle sosistada, aga siis jäin mingi suuga ta kõrva juurde lihtsalt. Ja siis ta ütles midagi, et ta tunneb, nagu ta oleks alasti. WTF?!? ei no loomulikult oli ta riides, aga jah kui keegi sulle mdiagi kõrva sosistab, siis tunned et oled alasti?

Viimane unenägu, mida ma enne seda mäletan sisaldas ka K-d. Algul olin ma millegi pärast koolis suvel, läksin puhveti juurde midagi vaatama. Võimlas oli hull kamp poisse, mängisid jalkat. Läksin ka ühte võistkonda mõneks ajaks, siis pidin koju minema. Kodus helistasin kellegile, kelle nimes oli sees MAR. Ma täpselt ei tea, kes see oli, võis ola mu klassivend Martin, Mark-Eerik või siis Ottomar. Igatahes pole olnuline. Küsisin talt, et kas nad ikka mängivad, sest mul oli soov tagasi minna. Aga nadolid mingisse uude kohta läinud. Kobisin ka sinna. See oli mingi palkmaja, üsna kolossaalne. Ma seisin seal ühe seina ääres, veidi imelikus poosis vist. K tuli minu juurde jasiis aeles mingi ukse peal, ütles et seda tehakse nii. Nojah, tegelikult ma polnud seina peal aelenud või midagi. Siis K pakkus, et läheks mujale sealt. Majasoli vist mingi pidu vm. Ma ei vastanud ja siis ta ütles a la: "Mul vanemad ei pane niikunii tähele kui ma OMA tüdrukuid ringi sidutan" OOK WTF!

Kunagi eelmisel aastal nägin, et oleme klassiga roostest allveelaevas või lihtsalt laevas nagu klasiekskursioonil. Ma tlin dušširuumist välja, tulin pesust, siis ukse taga oli ilgel pikk järjekord, kõik sosistasid migni kohe tuleb, kohetuleb. Siis kuulen, mu selja taga avaneb ukse, pöördun ümber ja seal oli.... TAYLOR LAUTNER. HAHAHA. Mul oli jumala savi, läksin laeva tekile, siis seal oli ülejäänud videviku crew. Siis milegipärast oli cklassi Kristin ka koos minuga ja kui ta Rathbone nägi, siis minestas kohe ära..

Neljas kõige kahtlasem unenägu,mis mul meeles on on ma ei tea kui vana, õigemini on ühst päevast kaks unenägu. Esimeses olime jälle klassiekskursioonil, mingis imelikus poes, kus kõik riided maksid ülipalju ja siis kaks mu klasiõde, üks oli Karin, teine oli vist Elis-Maria ostsid seal Sigritile MINU raha eest riideid. Mingi megavääraka batikatehnikas pruuni, punaste ringidega, ülilaiade varukatega pluusi 45 euro eest jasiis alt ülilaiad teksadumebs sama palju eest. Ma ei tea, kus ma olin, ga mulle ostsid nad smast poest mingi pisikese karvase peaga trolli. Eijah, normaalsed unenäod.
Teine uenenägu, mis sellest ööst oli kindlasti tingitud sellest, etlõpetasin samal päeval Agatha Christie "Kümme väikest neegrit" lugemise. Mina ja mingi poiss sõitsime üle jää mingi iidvana autoga (Lada või Ziguli) sellele saarele. Seal oli kümme iniemst, nood hakkasid üksteise järel surema, nähes igaüks enne surma nuga. Üks vana naine istus ülemise korruse trepimademel kiiktoolis ja luges siis tema ees õhus hõljus nuga ja ta suri. Mina ja see poiss otsisime maja läbi, aga seal polnud peidukohti. Viimaks oli 1 inimene järel. See oli umbes 9 aastane tüdruk, kes nägi välja nagu Abigail Breslin Zombielandist. Tal oli nuga häälepealad läbi lõiganud (inspireeritud arvatavasti ühest CSI osast, kus Mary Mouseril kõri niimoodi läbi lõigati). Võtsime selle väiske tüdruku kaasa ja sõitsime oma autoga üle jää tagasi. Ime, et me varem ei põgenenud..?

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND