XXXVI ehk jälle üks triloogia läbi

12:28


"Printsess" (fabula) on Kiera Cassi imeliste kaanepiltidega sarja kolmas osa, kuid kahjuks pole sisu niivõrd vapustav kui välimus. Tegu on pigem keskpärase noortekaga, kus kari neide võistlevad printsi südame pärast. Lugejale on muidugi kohe selge, kes selle suurepärase noormehele endale saab, kuid ometi kulub lahenduseni jõudmiseks kaks ja pool raamatut.

Prints Maxon ise on loomulikult täielik unistuste mees, kes on valmis tüdrukutele iga kell magusat armastust avaldama. Kõigil neidudel raamatus võtab ta jalad nõrgaks ja ilmselt ka nii mõnelgi lugejal. Siin tulebki esimene pettumiskoht: katsu sa kuskilt päriselt selline mees leida.

Minu jaoks oli lugu igav, praktiliselt konfliktivaba, polnud šokeerivaid pöördeid ega põnevust, mis hilisööni lugemas hoiaks. Vähesed vastasseisud, mis Americal tekivad lahenevad pea iseenesest ning jätsid samas endast kiirustatud mulje. Nimelt pääseb neiu probleemide eest kahel korral kellegi surma tõttu. Näiteks, kui prints America peale kuri oli, siis piisas vaid sellest, et neiu elu ohtu satuks, et kõik jälle roosamannaks muutuks. Kuigi ma selles sarjas juba pettunud olen, siis tegelikult oli lõpp igati sobiv. Ilmselt loen ka järgmist osa, mille sündmustik on viidud tulevikku, järgmise valiku aega.

Väljavalitu sari sobib kindlasti noortele neidudele, kes vähem lugenud kui mina. Kaanepildid ahvatlevad sihtgruppi kindlasti ning ei kurdaks isegi, kui need mu raamaturiiulit kaunistaks.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND