DXXXIX

12:30

ehk tagasi geopeituses

Kunagi mul oli selline tore hobi nagu geopeitus, aga viimastel aastatel enam aardejahile pole kippunud. Välismaal veel natuke kisub otsima(nagu Bulgaaria), aga Eestis mitte. Viimastel nädalatel on miski muutunud ja plaanid, et lähme otsima, said tehtud. Natuke lükkusid need küll edasi aga eile tegime Stina ja ta välismaalasest sõbranna Alicega rattatiiru ja saime lausa 8 leidu. See on see, kui kodust paari kilomeetri raadiuses ka aarded leidmata on. Enam-vähem kõik olid okeid ja vahvad aarded ka. Mulle tundus küll, et Alicele jäi hea mulje ja ehk hakkab kodumaal ka sellega tegelema.
Kui on ilus ilm ja isu minna välja liikuma, aga päris niisama pole tuju jalutada, siis minu soovitus on küll, et vaadake geopeitus.ee paar aaret välja. Esimene leid ei pruugi kergelt tulla, kui ei tea veel, mida otsida. Edasi võib aga väga kergelt sõltuvus välja kujuneda 
 Need pildid on siis tehtud peale viimase aarde leidu. Lõpuks olime päris väsinud ja Stinal hakkas koju juba nii kiire, et mäest alla joostes ei saanud hoogu pidama ja lendas ratastesse.


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND