DXVII

21:14

ehk rootsi

jõulukuused jaanituld ootamas

GAGis võiks majade vahel selline koridor olla

käisime ikka pisikest poissi ka paitamas


Sõbrapäeva puhul sõitsime seekord perega (miinus Martin, sest ta jäi haigeks) Stockholmi. Seekord jäi muuseumides käimata, vaid jalutasime linna peal ja tegime väikese poetiiru. Rootsi kruiisil on linna peal palju vähem aega, kui Soomes, kus seda ülegi jääb. Pealegi on sadamast kesklinna tükk jalutamist. Algul kõmpisime kuningalossini, et traditsiooni kohaselt silitada pisikese poisi kuju, mis tagasi Stockholmi toob. Talle oli armas pisike mütsike pähe kootud. Jalge ette panime paar münti ka, aga enne kui sellest hoovist lahkusime viis mingi tüüp kogu raha sealt ära. 
Pärast seda suundusimegi poodidesse. Eriti palju koju ei toonud, kõige rohkem asju ostsime üldse Martinile, kes kodus end ravis. Enamik raha kulus tegelikult üldse laevas, kus soetasin endale esimese kallima lõhna suurepärase hinnaga, sest iga parfüüm oli -30%! Marc Jacobsi Daisy Dream sai valituks seekord.
Loomulikult tõin endale veel 2 pakki Kelloggsi Rice Krispiesid, mida Eestis ikka saada pole. Kommi ostsin ka ikka suuremal hulgal laevalt kokku - bilar, jelly beans jne.
Reisi kõige nõmemad külg oli see, et laev oli paksult eestlasi täis kes öö läbi pidutsesid ja magada ei lasknud. Isegi hommikul kell 7-8 vahel ärgates lällati koridoris ja kui päeval 3-4 vahel tagasi tulime, läks pidu ikka edasi. See-eest sai nautida Rootsi laua toite, nagu alati, liiga palju.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND