DXVI

18:29

ehk kirjutan natuke oma rahakulutamisest


Juba pikemat aega olen MEONi veebipoodi piilunud, aga tellida pole midagi osanud ega raatsinud. Nüüd sain jaanuari stipendiumirahad kätta ja kohe läks kulutamiseks. Valisin ühe komplekti näole ja ühe põneva toote jalgade jaoks.


Sellises lustakas naerunäoga jalakestega pakis on üks veidi isegi hirmutavalt mõjuv toode, mis lubab mu üsna kehvas olukorras tallad imepehmeteks muuta. Holika Holika on bränd, kes selle pika, aga täpse nimega imeasja Baby Silky Foot One Peeling autoriks on. Kavatsen juba täna ära ka proovida ning varsti teada anda, kas toimib ka nii nagu lubatud.


Näe, täitsa toimis :DNeid Tony Moly munades näokreeme olen ma ka juba pikemat aega piilunud. Seni on nad mulle liiga kallina tundnud, aga komplektina see hind ei hirmutanudki enam nii väga ja lõpuks nad mul siin öökapil seisavad.
Lisaks oli pakis veel ka lausa 5 (!) testrit. :)You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND