DI

23:06

ehk jah ma läksin autokooli

Täna ma jutustan natuke elust enesest ehk muljed esimesed teooriatunnist.

Niisiis, eelmine kolmapäev oli meil nii-öelda infotund. Meile räägiti ära, et sõidutunnis saab valida manuaal või automaat käigukasti, kui järsku mu selja aga istuv härrasrahvas küsib, et kas maastureid pole. Kui talle vastati ei, teatas tähtsal toonil: "Aga mina ostan omale maasturi!"

See selleks.

Täna siis oli esimene teooriatund. Räägitakse tükk aega eesõigustest ja kes peab teed andma. Kui äkki mu ees olev härra küsib, kas maasturitel on eraldi sõiduõigus ka.
Sellega lugu ei lõppenud, lõpuks hakkasid ta rumalad küsimused juba natuke tüütama ka. Ei teinud ta vahet 30 ala lõppemisel ega kollasel äärekivil. Küsis näiteks, kas kollasest äärekivist meetrikaugusel võib parkida.

Tunni lõppus astus ta minu ja Madli juurde öeldes:  "Nii raske tund oli esimese korra kohta."

You Might Also Like

0 kommentaari

2022 Reading Challenge

2022 Reading Challenge
Mariann has read 32 books toward her goal of 50 books.
hide