D

23:21

ehk postitus headele inimestele




TTÜkad kõik EBECile!

Seik tänasest: Mul jopel see aas, millega nagisse riputad ligi aasta aega katki olnud, noh et üks ots on lahti. Täna andsin rõõmsalt loodusmaja garderoobi jope ära, läksin tundi. Tunni lõppedes läksin numbriga jopet võtma, vaatan et garderoobitädi võtab nagist jope, mis kuidagi minu oma ei saa olla, sest ripub aasast nagis, mitte kapuutsipidi nagu tavaliselt. Enne kui protesteerima jõudsin hakata silmasin varrukast oma mütsi-salli turritavat. Imede-ime, keegi oli mu aasa ilusti kokku nõelunud.

Eelmine kord seal garderoobis, kui jopet käisin võtmas, siis üks tädike heietas pikalt, kuidas ta kunagi mobiili ei osta ja, et miks küll tal sinna garderoobi lauatelefoni pole pandud.

Seik täna lasteaiast: Mäletate, mul üks laps võttis ringist endale muna koju kaasa. Eelmine kord ta puudus aga täna oli kohal ja kui keegi muna-langevarje mainis, siis teatas uhkelt, et viis enda muna koju. Küsisin, et mis siis tegid temaga kodus. Vastas, et sõi ära.

Pealegi, täna läks nii hästi lasteaias, kõik olid nii kukkununnud ja kuulasid. Praegu meil raketikava.

Käisin shoppamas ka millalgi. Sain punaseruudulise triisärgi, viimane särk oli letil, täpselt minu number. Ostsin uued kardinad ka omale.

Jõulukinke olen ka vaikselt ostma hakanud.


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND