CDXCII

11:52

ehk UMW

Liitusin ülikoolis sellise organisatsiooniga nagu BEST.Estonia. Olen jõudnud käia juba koosolekul ning nüüd oli koos ka esimene suurem üritus - Uutw MottWeekend. Reedel startisime 17:00 TTÜ eest. Sõit oli veidi üle tunni pikk, sihtkohaks Võerahansu puhkemaja Rapla külje all.
Kohale jõudes krabasime Jossuga endale kahese toa, seejärel oli väike tutvumisring ning varsti sai ka süüa. Asjalikuma poole pelt tutvustati meile organisatsiooni ajalugu ja seejärel oli suurem tutvumisring, et ikka kõik nimed meelde jääks. Kohal oli nii 80 inimest. Peale nimede kordamist ja kordamist jagati meid seitsmeks võistkonnaks ning algas mitmepunktiline mäng. Esiteks oli joomisega takistusjooks, seejärel pandi meid näidendit tegema teemal "Eestlane, venelane, sakslane" Etendused olid kõik üpris vahvad, meie oma oli hübriid ühest anekdoodist ja "Tujurikkuja" Siberisse küüdidamisest. Pärast pidime veel tantsima, laulma, nööri otsa kinnitatult pastaka pudelisse ajama, paberil seistes selle ümber pöörama, riietest keti tegema ja 21-t mängima. Selline vahva õhtu oli. Enne magamaminekut sai veel juttu aetud ning lõpetasime suure ühislaulmisega kitarride saatel. Viimane oli lihtsalt nii hubane, kõik laulsid ja õhkkond oli mõnus. Enne uinumist lugesin veel veidi raamatut. Hetkel käsil Paulo Coehlo "Veronika otsustab surra", mida kõigile soovitaks.
Hommikul ärkasin kaheksa paiku, üheksast oli hommikusöök ja kümnest algasid järgmised organisatsiooni tutvustavad koolitused. Saime palju targemaks selle struktuuri, projektide, koolituste ja muude ürituste vallast. Meile korraldati teadmiste kohta ka viktoriin ja hiljem, õhtul Kuldvillak. Hommikune viktoriin läks hästi, õhtune mitte nii väga. Laupäev siis enam-vähem koosneski rohkem sellest asjalikust osast, vahepeal sai süüa ka. Täitsa õhtul jagasid vanad olijad välismaal suvekursustel saadud kogemusi.
MottWeekend täitis oma ülesande ja saadud motivatsioonilaks oli tohutu. Õhtul kui rongi peale viidi, siis Indra pajatas autos veel nii palju, et kohe tahtmine kuhugi minna ja midagi teha. Soovitan kindlasti kõigil, kes veel ei ole kuhugi astunud, mõne organisatsiooniga liituda.

Ja jah, kahjuks pilte pole :(

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND