CDXCI

23:17

ehk jälle nägemiseni august


 mina täna

üks päev musiga testisime uue läpaka veebikat


Natuke igapäevast juttu siia vahelduseks.
Täna siis hakkas ametlikult esimene koolinädal pihta. Ma pidin küll alles neljaks mata täiendusõppesse minema, aga ikkagi. Perega sõime õhtul kooki ja puha. Tund ise oli algul üsna segane, mahult päris palju uusi valemeid ja asju, samas enam-vähem kõik oli arusaadav. Ajusid ära ei kärsatatud veel.
Eile käisime Carli ja ta väikevennaga kinos Lennukid kahte vaatamas. Veidi autode multikale sarnanes alguses, aga poolepealt läks üllatavalt kaasahaaravaks. Kui tuletõrje armastajapaari päästma läks, hoidsin suisa hinge kinni. Pärast käisime Mäkis, seal Happy Mealiga kõige coolimad mänguasjad kaasas. Selle "Cut the Rope" puuvilja ahme rohelise kollikese teemalised. Võtsin sellise suure, kellel suu lahti käib ja saad sinna puuvilja panna, et kooli kaasa võtta. Ausalt varsti uuesti sinna, et veel mänguasju saada, nagu banaaniviilutaja või jäätisetopsi.
Poes käisime ka, ostsin veel viimaseid kooliasju. Sain lõpuks oma kauaotsitud sügissaapad Walkingust, viimaks ometi paeltega jalanõud, mis ei käi küljelt lukkuga lahti. New Yorkerist sain soodukaga paar pluusi ka.
Kui kaustikud veel ostmata, soovitan Maximasse vaadata, ilusad ja odavad on seal. Sain 3 euro eest pinali ja paksud (96lk) A4 kaustikud. Mujal on samasugused 3 eurot tükk.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND