CDLXXV

14:24

ehk mis ma venemaalt kaasa tõin


Siin pildil näete kogu kraami siis. Algne soov oli osta kindlasti ilus lilleline sall ja paar kaardipakki oma kogusse. Kui viimasel päeval anti vaba aega suures poes, siis rändas kaasa kõik see muu kraam. Kõigepealt ostsin apteegist ühe huulepalsami, siis poes kahmasin endale 5 pakki teed. Ginger Mojito ostsin tegelikult juba esimesel õhtul. Viienda, kingiks ostetud paki pilt on allpool. Tessi teedest kolm on rohelised, vasakpoolne maasika ja õunaga, parempoolne laimiga. Kõige parempoolsem Tess on punane tee. Üleval on viie erineva tee assortii, kõik neist sisaldavad veidi matet. Hoian seda siis sügishommikuteks. Terve talve teevarud said ostetud ilmselt. Iga pildiloleva paki hind jäi umbes euro kanti.

Karukesega šokolaadid tõin ka kaasa ära kinkimiseks. Need nägid nii armsad välja, et ei saanud poodi jätta. Kolm tükki on vahvlitükikestega, kolm sisaldavad seda paisutatud riisi. Viimasest sain paar tükki sõbranna tahvlist degusteerida. Väga hea oli.

Ostsin veel ka lõhnata Garnieri Neo ning armsa musta ja roosaga hambaharja.


Veel haarasin kaasa astelpajuga sügavpuhastava šampooni ja palsami Natura Sibericalt ning samuti šamponi ja palsami Planeta Organicalt. Neli toodet kokku läksid maksma umbes 10€. Ma ei ole kursis, mis hinnavõit see Eestist soetamise eest oleks, võite teada anda.


 Viimane ost, bodyshopi näopuhastusvedelik tuli minuga kaasa piiride vahelisest tax free poest. Sealt sain ta vaid 5€ eest. Seda jõudsin ühe korra kasutada ka juba. Lõhnab küll nagu üks täišampoon, mis mul kunagi oli, aga see värskustunne, mis ta näonahale annab on küll võrratu.


Tõin Carli emale kingiks sellise Tessi teede komplekti. Selle firma kodulehte uurides sain teada, et siin peaaegu kõik nende pakiteed esindatud. Ainult üks punastest on puudu + kõik kolmnurga kujulised.



Carl tahtis matrjoškat, tõin talle Potsataja. See oli liiga armas, et teda sinna kioskisse kopitama jätta. Ma ise olin ilmselt rohkem vaimustuses, kui kingi saaja, aga te peate nõustuma, et see on kõige nunnum matrjoška.

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND