CDLIII

20:21

ehk mimmi-taadi pulma-aastapäeva puhul Hüüru veskis söömas


näete mu litritega lühikesi pükse lõpuks


eelroaks küüslauguleivad ja praetud sibularõngad


mereannipasta

mina oma pooliku pastaga
  
kama 
veskipreili magustoit

Esiteks pean ütlema, et ma ei saa aru, miks enamikes söögikohtades ei saa portsu suurust valida. Väga ei kutsu magustoitu tellima, kui tead, et juba praest kõriauguni täis topitud oled...
Igatahes kui kohale jõudsime, ei olnud peale meie ühtegi külastajat. Võtsime menüüd ja ronisime trepist üles neid uudistama.
Näkitsemiseks tellisime küüslauguleivad ja sibularõngad. Leivad olid head, eriti nende juurde käiv kaste. Maitsvaks muutis need see, et nad olid pehmed ning mahlased, ei krõmpsunud hamba all liigselt. Sibularõngad mulle seevast ei maitsenud, need olid sellised suhteliselt maitsetud ja rasvased.
Varasematest kodu lähedal asuva söögikoha külastamisest mäletan, et seal on juba head kartulid, aga seekord otsustasin pasta võtta. Valida oli kana või mereandide vahel. Kuna lõunaks sõin kanasuppi, siis võtsin teise variandi. Ma siiani ei tea, mida ma sõin. :D Seal oli igasuguseid tükke, millest tuvastasin küll makra ja krevetid, aga mingid ovaalsed karvakestega asjad jäid müsteeriumiks. Muidu oli päris hea, maitset väga kirjeldada ei osta. Koorene kaste, pisikesed merekarbimakaronid.
Martin sõi kanapastat, mimm tellis mulgipudru ja taat kanafilee kartulitega. Kõik portsud olid hiiglaslikud ning võtsime pool karbiga koju kaasa. Kui järgi poleks jätnud, poleks magustoit sisse mahtunud. Valisin kama, täpsemini Kadaka kama, mis oli siis kama + vahukoor + pohlamoos. See oli hästi mõnus suvine ja õhuline. Martin sõi mingit kohupiimaasja, mimm pannkooke ja taat sama, mis mina.

Soovitan kindlasti Hüüru trahtrit külastada, teenindus on tore, koht ilus. Ilusa ilmaga saab väljas istuda, ruumi on palju. Kurb, kui ta niimoodi tühi on nagu täna. Ilmselgelt nädalavahetustel on koht tihti puupüsti täis.


You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND