CCCXCIII

22:04

ehk soz et jälle ainult pildid

sünnipäevalaps :)
naised köögis










hommikune Saue & mina Otepääl magamas

luuleanne noh


Mu kõige nunnum klassiõde sai 18 :)

Reedel puhkasin end Taani-tripist korralikult välja, sest laupäeval tuli jälle kodust lahkuda. Äratus oli hommikul kell 5, aga ma magasin pool tundi ikka sisse. 6:17 läksin rongile. Varajase kellaaja kompenseeris oranž sõiduk ehk uue rongiga sõit tehtud. Mingit erilist emotsiooni küll ei tekkinud. No vaikne on ta jah, aga kuna praegu ehitus, siis sõitis 15 minutit kauem linna, kui muidu. Kui Kätriini rongis poleks olnud, sisi ilmselt oleks end Tallinna maganud.
Baltas ootas mind autoga Mihkel, asusime Lõuna-Eesti poole teele kohe. Magasin kuni Tartuni, seal käisime Lõunakeskuses. Ostsin Karitile kommikarbi ja õhupalle. Tegime kümneni aega ka parajaks, sest me joodikud.
Otepääl toimus Pühajärve-jooks. Mihkel võttis sellest osa, ma niikaua veidi tukkusin autos ja kaunistasin õhupalle. Kirjutasin sinna diipe lauseid ja joonistasin lilli, loomi, toitu, autosid. Umbes kaks tundi ootasin vist, siis tuli Mihkel jooksult tagasi ja nüüd sai sihiks juba Kariti maakodu. Viimased viis kilomeetrit oli jube auklik metsatee, aga kõik see oli ikkagi väärt, sest inimesi tuleb sellega rõõmustada, et sa nende sünnipäevale lähed.
Üritus ise oli hästi mõnus. Koht oli ilus ja kodune ja ilm oli super!

You Might Also Like

0 kommentaari

CC BY-NC-ND